Twitteren nyugtatták a közösséget.

A Call of Duty Season 2 Reloaded frissítése jövő szerdán érkezik meg a szerverekre. A hazai játékosok jelentős része az ünnepnek köszönhetően kipihentebben várhatja az új tartalmakat, mint általában. Érkezik egy új DMR fegyver, de a Modern Warfare II tulajdonosok is örülhetnek egy friss, 6v6 pályának.

Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem ússzuk meg nerfek és buffok nélkül. Ezek kilétét a frissítés előtti pár óráig homály fedi, ám általában a legnépszerűbb öt választást biztos gyengítik a fejlesztők. Jelenleg az ISO Hemlock és KV Broadside dominál a battle royale játékmódban, éppen tegnap emlékeztünk meg róluk. Úgy tűnik ilyen szintű dominanciát már a Call of Duty fejlesztői sem hagyhatnak szó nélkül.

Garantáltan nerfet kap a KV Broadside!

Az Infinity Ward a hivatalos Twitter csatornáján erősítette meg a tényt. Külön kiemelték a KV Broadside sebzésére vonatkozó gyengítést, illetve a Dragon’s Breath lőszerek sem maradnak a régiek. A közösség örült a hírnek, ám sokak szerint kifejezetten lassan reagálnak manapság a fejlesztők. Az eredeti kliensben maximum 1-2 hétig lehettek ilyen OP állapotban fegyverek, a Warzone 2-ben pedig akár 2-3 hónapig is. Remélhetőleg a jövőben erre is kiemelten odafigyelnek a Call of Duty címekért felelős stúdiók, hiszen komoly demotiváló tényező lehet sokak számára.

Még van pár napod, használd ki:

Utolsó esély a Reloaded előtt? – Így szereld fel a Warzone 2 legpusztítóbb párosát

 

×