Napokon belül érkezhetnek a nerfek.

Február 15-én érkezett meg a Season 2-es frissítés a Warzone szervereire. Most már azt is tudhatjuk, hogy március 15-én debütál a Reloaded csomag, kifejezetten sok tartalommal. Szinte 100%-osan biztosra vehetjük, hogy ezúttal sem ússzuk meg nerfek, buffok nélkül. A Season 2 frissítés több újoncot is magával hozott, ám mindenképp kiemelhető ebből az ISO Hemlock és KV Broadside párosa.

A WZRanked toplistáján is előkelő helyet foglalnak el, kétség sem fér ahhoz, hogy a battle royale mód legjobbjai. Ez azonba nem sokáig lesz már így, hiszen a Reloaded nerfek nem fogják elkerülni a friss fegyvereket sem. Éppen ezért érdemes lehet még kiaknázni a bennük rejlő lehetőséget az elkövetkezendő három-négy napban.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk őket!

Ebben ismét WarzoneLoadout siet a segítségünkre, a szokásos részletes és egyszerűen közérthető grafikáival. Az ISO Hemlock és KV Broadside javasolt kiegészítőit is pillanatok alatt leolvashatjuk. Az attachmentek alatt pedig a szokásos, Weapon Tuning finomhangolásokat is megtekinthetjük.

Ezúttal két extra tanáccsal is ellátott minket a tartalomgyártó. Al Mazrah térképén érdemes lehet kalkulálnunk a Sakin és Raal párosával is, ha inkább az LMG-k felé húzna a szívünk. SMG vonalon pedig kötelező a Lachmann Sub, olyan szinten dominál a Warzone 2-ben. A fenti fegyverekre is igaz lehet, hogy már csak néhány napunk lehet használni őket a jelenlegi állapotukban, nem érdemes sokáig várni.

Három Call of Duty játék is megérkezett Steamre – Brutál akciókkal várnak

 

×