Már csak két cím hiányzik a repertoárból.

Az elmúlt hetekben, napokban különösen sok Call of Duty hírbe szaladhatunk bele. Nem véletlenül. Egyrészt a friss címek is frissítést kaptak február közepén, másrészt pedig javában zajlik a Microsoft – Activision-Blizzard felvásárlás elsimítása. A Microsoft ennek érdekében több radikális lépésre is elszánná magát. Hosszú, akár évtizedes PlayStation megjelenéstől sem riadnak vissza. Ahogy attól sem, hogy Nintendo Switch-re is portolják az ingyenes battle royale játékot.

Szerda este azonban újabb váratlan bejelentést tettek a Call of Duty hivatalos közösségi oldalai. A Modern Warfare II és Warzone 2.0 már a start pillanatában megérkezett Steamre, ám a korábbi csomagokat csak Battle.NET-en lehetett elérni. Végre ez is megváltozik, hiszen

szerda estétől a Vanguardot, a Modern Warfare-t és a Black Ops Cold Wart is megvásárolhatjuk a Valve áruházában!

A fejlesztők ráadásul combos akciókkal is kedveskedtek a játékosoknak. Minden fentebb felsorolt címre 50% kedvezményt adnak, így akit eddig eltántorított a Battle.NET, az olcsóbban megveheti őket Steamen. A Black Ops 4 és a Modern Warfare 2 Campagain Remastered játékokon kívül végre az összes Call of Duty címet megtalálhatjuk már a népszerű platformon. Ha szeretnél lecsapni a kedvezményes játékokra, akkor a dedikált steames aloldalt >IDE< kattintva pillanatok alatt elérheted, majd indulhat is a fizetés.

Nem unatkozunk – Ezekkel a Call of Duty módokkal játszunk a héten

×