Az emberi tényezőt is kizárhatjuk.

Az iPhone 14-es szériája, azon belül is a Pro készülékek már tavaly szeptemberben debütáltak. A Samsung egészen mostanáig várt a válasszal, ahogy az lenni szokott. A frissen bemutatott S23 készülékeket azóta megállíthatatlanul nyüstöli a hazai és nemzetközi sajtó. Ha teljesen pártatlanok akarunk lenni, akkor az összehasonlításoknak nem sok értelme van.

A készülékek teljesen eltérő operációs rendszerekkel rendelkeznek, miközben a három éves modellek nyers ereje is bőven elegendő volt bármire. Összehasonlítási alapnak nem rossz a kamera- és videóképességek tesztje, ám itt is több szubjektív tényező beleszólhat az ítéletbe. Vannak azonban, akik még ennél is tovább mennének és más szempontból eresztenék egymásnak a két bestiát.

Íme a Galaxy S23 Ultra vs. iPhone 14 Pro Max dobásteszt!

Papíron mindkét készülék kiváló anyaghasználattal és felépítéssel rendelkezik. Az Apple Creamic Shield néven illeti a saját anyagát, a Samsung pedig a Gorilla Glass Victus 2-t használja a mindennapok során. A videót talán fájdalmas végignézni, ám a feltételek korrektek voltak. Sok teszt esetében nincs konzisztencia, itt azonban gépi segítségével oldották meg azt, hogy milliméterre pontosan, ugyanolyan hatás érje a készülékeket. A kínzás végére kiderült, hogy a Samsung Galaxy S23 Ultra valamivel jobban állja a sarat, ám mindkét készülék teljesen működőképes állapotban maradt. 

Lebabázott a Winamp és a Spotify – Íme a szerelemgyerek

 

×