Mivel már nagyon közel a promó második keretének megjelenése (péntek este 19 óra), a leakerek is szabadabban dobálóznak az infókkal.

A tavalyi, s egyben első FUT Fantasy is emlékezetesre sikerült. Akkor ugyan még csak “sima” játékosok kaptak speciális, fejlődő lapot, de ez volt az a promó, ami elhozta nekünk az “ingyenes” Eriksent egy hiba után, valamint többek között egy új, igencsak meta Saint-Maximint.

Nos, az idei évben is lesz mire hajtani, ugyanis ezúttal is nyithatók FUT Fantasy lapok, de újdonságként Hero verziók is. A kiemelt kártyák a régi klubjuk jelenlegi teljesítménye alapján fognak fejlődni. A mérföldköveket március 17-től figyeli majd az EA Sports.

Mivel már nagyon közel a promó második keretének megjelenése (péntek este 19 óra), a leakerek is szabadabban dobálóznak az infókkal. Nemrég FUT Sheriff két új FUT Fantasy Hero lapról is lerántotta a leplet, s az egyiknek biztosan nagyon örülnek majd a profik.

 

A Marvel kiadásától még most is sokan poszttraumás stressz szindrómában vannak, de ez a kellemetlen sorozat most sem szakad meg, sőt csak felerősödik. Al Owairan ugyanis új lapot kap, ami statisztikailag már a megjelenésekor is jobb lesz, mint a World Cup kiadás, ami így is majd’ 1 millió Coinba kerül a piacon. Hogy meta lesz-e? Szinte biztos! Meg fogja érni leváltani a Marvel verziót? Nos, azt majd csak később tudjuk meg.

 

Kuyt World Cup lapja sokak csapatában benne van még mindig, s elnézve a teljesítményét, akár a TOTS-ig is húzhatja. Ezért is nagy dolog, hogy hamarosan érkezik egy még jobb kiadása, hála a FUT Fantasy promónak. Ami viszont hab a tortán, hogy a Feyenoord teljesítménye alapján fog fejlődni, a holland gárda pedig őrületesen jó formában van idén, jelenleg vezetik az Eredivisiet az Ajax előtt. A linkjeinek be fog ez tenni, de ugye a Hero lapok maxos összhangot kapnak a pozíciójukon, így ha nem fognak hiányozni a Premier League kapcsolatok, Kuyt is kiváló újítás lehet.

Ezt olvastad már?

Durrantak a “kékek” Jordán Benedek első unibetes FIFA streamjén

 

×