Az első műsort a szerencsések már el is csíphették az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, amiben volt minden, ami miatt szeretjük (na meg utáljuk a Fifát).

Jordán “JordanBeast15” Benedek Magyarország egyik legsikeresebb FIFA játékosa, aki különleges műsorokkal vár márciusban. A FIFA-játékok rajongói szerencsések lehetnek, ugyanis Beni sűrűn streamel Twitchen, így van kitől ellesni egy-két trükköt. A profi esportoló és streamer most az Unibet csatornáján is tiszteletét teszi, ahol versenybeszámolókat, tippeket, trükköket tanulhatnak a FIFA-rajongók, sőt közös játék is lesz, nem beszélve a sportfogadási tippekről.

Az első műsort a szerencsések már el is csíphették az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, amiben volt minden, ami miatt szeretjük (na meg utáljuk a Fifát). Beni nyitott pár csomagot, na meg betekintést engedett a magas szintű Division Rivals rejtelmeibe is.

Félreértés ne essék a profikat is sújtja ugyan az az átok, mint a mezei játékosokat, a FIFA 23 letámadási instrukciója senkinek sem kedvez!

A műsor igazán hangulatosra sikerült, volt benne komolyabb metaelemzés, némi csapatépítési tipp, Weekend League jutalmak nyitása és természetesen több órányi masszív magas szintű FIFA gameplay.

Ha szeretnéd kipróbálni magad Beni ellen, vagy csak simán egy jó hangulatú közösség része szeretnél lenni, semmiképpen se hagy ki a következő műsort az Unibet Magyarország csatornáján!

Még a dátummal is segítünk: 2023. 03. 10. – 11:30-15:30-ig.

Benit egyébként a következő platformokon érhetitek el:

Ezt olvastad már?

Al-Jaber mellé egy másik FUT Hero is Fantasy SBC-t kap

 

×