Az elmúlt hetekben bőven kaptunk fejlődő lapokat az EA Sportstól, amik nemcsak a játékkal hoznak szoros kapcsolatba minket, hanem magával a sporttal is.

Az elmúlt hetekben bőven kaptunk fejlődő lapokat az EA Sportstól, amik nemcsak a játékkal hoznak szoros kapcsolatba minket, hanem magával a sporttal is. Ha valaki például nyitott magának egy Road to the Finals Barellát, de sosem látott még egyetlen Inter meccset sem, akkor is félig-meddig a milánói gárda szurkolójává válik, elvégre az az érdeke, hogy a kártyája a lehető legtöbbet fejlődjön. Ugyan ezt az érzést hozza elő a FUT Fantasy promó is, ám itt nem a Bajnokok Ligája találkozói a fontosak, hanem a nemzeti bajnokságok.

Plusz érdekesség ezúttal, hogy a Fantasy promóba Hero kártyákat is belekevert a kanadai kiadó, így a csúcsok csúcsának is lehetősége van fejlődni. (Bár tény, a FUT Hero kártyák esetében szűkösebb a fejlődési lehetőség.)

A csomagokban olyan lapok bújnak meg, mint Ginola, Abedi Pelé, Cordóba, King, vagy éppen Peter Crouch, ám szerencsére senkit sem akar kizárni a promóból a fejlesztőcsapat, így egy garantált Fantasy SBC-t már teljesíthetünk Al-Jaber személyében. A visszajelzések alapján ráadásul jó kis lap lett, így aki azon gondolkodik, hogy teljesítse-e a kirakóst, csak ajánlani tudjuk.

 

Azonban kiderült, hogy újabb Hero SBC kerül hamarosan a játékba. FUT Fantasy Mario Gomez is bárki által teljesíthető lesz, már csak az a kérdés, hogy a statok mit fognak mutatni.

Ami biztos, hogy a német egy kiváló befejező erőcsatár lesz, forgolódni viszont nem sok értelme lesz vele. Pályafutása során legtöbbet a Stuttgart színeiben töltötte, de játszott a Bayern Münchenben, a Fiorentinában, valamint a Besiktasban is.

A beépíthetősége, na meg a lap fejlődése szempontjából nem lesz mindegy, hogy melyik bajnoksághoz, aztán pedig, hogy melyik klubhoz köti majd őt az EA Sports.

Ezt olvastad már?

Íme egy bizonyíték, hogy miért túlárazottak a FIFA promólapjai

×