Nem elég, hogy előző generációs konzolokhoz eleve későbbi időpontra harangozták be a Hogwarts Legacyt, most még tovább húzzák az időt.

Miközben egészen döbbenetes eladási és játékidőrekordokat produkál, a gamerek jókora része még hozzá sem jutott a Hogwarts Legacyhoz. Nagyon sokan várják lélegzet-visszafojtva hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenjen az áhított játék, amit februárhoz képest eleve majd’ két hónappal későbbre, április 10-re jelentettek be, a PC-s, PS5-ös és Xbox Series X/S-es verziókhoz képest.

Most még későbbre halasztották a premiert.

A Hogwarts Legacy döbbenetesen népszerű: csak az első két hétben több mint 12 millió példányban értékesítették és a gamerek 267 millió órán át játszottak vele. Mindezt úgy, hogy közel négyszer annyi előző generációs konzol van a piacon, mint újgenerációs, és előbbiekre egyelőre meg sem jelent.

Ezekkel a számokkal is a Warner Bros. Games legeladottabb játéka, és messze még a vége, hiszen borítékolható, hogy idén még nagyon sok árérzékeny konzolos fogja megtartani a PS4-eket és Xbox One-okat, mondván, ha néhány nagy kedvence még kijön rá, érdemes kivárni a jelentősen megdrágult új eszköz vásárlásával.

Nos, kénytelenek lesznek a Hogwarts Legacyval is.

 

A játék hivatalos Twitter oldala a minap közölte: komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák a PS4-es és Xbox One-os játékosoknak, ezért kénytelen eltolni az áprilisra meghirdetett premiert, egészen május 5-ig. A játék egyébként Nintendo Switch-re is készülődik – ennek július 25-ei megjelenését egyelőre nem mozdították a naptárban.

És ezt láttad már?

Új Harry Potter könyv készült, magyarul is megjelenik

 

×