Egy magazin forrásai szeirint Henry Cavill tárgyalásokat folytat arról, hogy eljátssza a Call of Duty egyik legfontosabb hősét az Amazon Studios filmjében.

Mindenki nagy kedvence, Henry Cavill úgy tűnik, nem szakít a videojáték-adaptációkkal, annak ellenére sem, hogy a The Witcher sorozatból kilépett. Nemrég arról szóltak a pletykák, hogy egy készülő Warhammer 40000 filmben lesz a főszereplő, most pedig még izgalmasabb hírek érkeztek. A Giantfreakinrobot most azt mondja, hogy megbízható forrásai szerint

Henry Cavill lehet a hős Captain John Price a Call of Duty filmben.

Legalábbis a források szerint erről szólnak most a tárgyalások. A lap szerint az Amazon Studios éppen azok dolgozik, hogy megszerezze a népszerű franchise filmes jogait.  Ha minden a tervek szerint alakul, akkor akár Henry Cavill lehet majd az egyik legfontosabb és legismertebb hős a filmben.

Captain Price-t egyébként először a 2003-as Call of Duty-ban mutatták be, második világháborús események alatt. John Price azonban nem csak a tengelyhatalmak ellen harcolt. Később, a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare-rel létrejött a modern John Price, aki az egyik legnépszerűbb karakter lett a játékokban. Ahogy a Modern Warfare egyre népszerűbb lett, úgy a karakter is.

Nem meglepő egyébként, hogy Henry Cavillt érdekelheti a Call of Duty filmadaptációja. A színész ugyanis lelkes gamer, a The Witcher 3: Wild Hunt rajongója volt még azelőtt, mielőtt megkapta Geralt of Rivia szerepét. Egy interjúban elmondta, hogy nem vette fel Zack Snydernek a telefont, amikor az el akarta neki mondani neki, hogy megkapta a Man of Steel szerepét, mert éppen belemerült a World of Warcraft-ba.

Ez persze még csak feltételezés, de ha igaz, akkor lehetséges, hogy az Amazon megszerzi a jogokat, és Henry lehet majd Captain Price. Ha ez így lesz, akkor a film követni fogja a játék történetét.

Ezt láttad már?

 

×