A záróakkordban egy, a játékosok számára nagyon ismerős arc is felbukkan.

Joel és Ellie egészen kalandos, tragédiák kövezte utat tettek meg, amely során nem csak a Cordycepts-apokalipszis sújtotta „civilizációt” ismerték meg jobban, hanem egymást is.

A mogorva, sokat megélt öregember és a szemtelen, de ártatlan fiatal lány története hamarosan a végére ér, a több ízben megosztóra sikeredett első évad legalábbis, ami a 8. epizód után rögtön megkapta a brutális és vérgőzös kedvcsinálóját.

A 9. és egyben lezáró fejezet azonban nem csak azért lesz izgalmas, mert drámai keretbe foglalja az eddig történt tragédiák sorozatát, hanem mert ki is bővíti az alapjául szolgáló játék történetét és világát. Az alkotók ugyanis úgy döntöttek, hogy az eredeti cselekmény mellett egy kis bepillantást engednek Ellie régmúltjába, azaz megismerjük azt a nőt, aki a szíve alatt hordozva világra hozta őt. Ezzel együtt pedig egy remek tisztelgésre is futotta, Ellie édesanyát ugyanis nem más alakítja, mint aki a játékokban életre keltette a gombafertőzésre immunis lányt.

Többek között ebből is láthatunk pár másodpercet a rövidke előzetesben, amely kellően felcsigázza a nézőket és a rajongókat a március 13-án az HBO Maxra érkező záróakkordra.

Neked hogy tetszik eddig a The Last of Us sorozat?

Ezt is érdemes elolvasnod:

Egy magyar srác The Last of Us videóját még a sorozat operatőre is megdicsérte

 

×