Más metával kell kalkulálnunk.

A Call of Duty Warzone 2 x MW II Season 2 kapcsán mindenki az új pályát emlegeti, ám nem csak ez érkezett. A fizetős cím bővült egy kompetitív játékmóddal is. Bár sokan már az első szezonra várták a Ranked megjelenését, egészen február 15-éig kellett várni a startra. Némi ízelítőt már kaphattak a játékosok a CDL Moshpit Playlistnek hála, ám a valós körülményekkel ez nem összehasonlítható.

Sokan elkövetik azonban a hibát, hogy a battle royale népszerű fegyvereit szeretnék használni. A multiplayer pályák más taktikákat és körülményeket kívánnak meg, így nem minden esetben egyezik meg a két meta. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos fegyverek, mint például az ISO Hemlock tiltva is van a módban.

Íme a legjobb négy fegyver!

WarzoneLoadout az elmúlt két hét tapasztalatait öntötte képes formába. Jelenleg négy fegyver közül érdemes választanunk:

  • Vaznev-9K
  • Lachmann Sub
  • SP-X 80
  • TAQ-56

A legjobb páros egyértelműen a Vaznev és a TAQ-56, de sok meccsek előkerül a másik SMG és a gyors Sniper is. A fenti képeken az ezekhez javasolt kiegészítőket találhatjuk meg. Alattuk találunk néhány értéket is. Ezeket a Weapon Tuning felületen tudjuk állítani, hogy garantáltan a legjobbat hozhassuk ki a rendelkezésre álló lehetőségekből.

Borító: YT

Te melyik fegyvert preferálod Rankedre?

Szép lassan fogynak a Warzone 2 játékosok – Ennyien játszanak mostanában

 

×