Egy negyed órán keresztül láthatjuk a hamarosan megjelenő Dead Island 2-t egy friss gameplay videóban. Tetszetős, az biztos.

Megmondom őszintén, nagyon szerettem a Dead Island első részét, éppen ezért voltam mindig szomorú, amikor kétséges volt a folytatás megjelenése. Néha-néha felbukkant a hír, hogy készül, aztán számtalanszor halasztották, és egyre kevésbé hittem benne, hogy elkészül. Szerencsére tévedtem, ugyanis a játék hamarosan meg is jelenik, most pedig egy 15 perces gameplay videót is villantottak belőle.

Így néz ki játék közben a Dead Island 2 zombihentelése.

 

Nemrég a Dead Island hivatalos Youtube csatornájára töltötték fel a fenti videót, amit természetesen csak 18 éven felülieknek játszik le a Youtube. Mégpedig azért, mert a játékban igencsak brutális lesz a zombivadászat. Gyakorlatilag testrészről testrészre szedhetjük szét a rothadó ellenfeleket. A játék természetesen a túlélésre és a történetre is koncentrál majd, de ebből a 15 percből is látszik, hogy lesz mit aprítani benne.

Ami nagyon jó hír, hogy 6 karakter közül választhatunk, sőt lesz kooperatív mód is, vagyis most már a haverokkal is csapathatjuk.

A Dead Island 2 április 21-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, amennyiben nem halasztják el ismét. Alig várjuk!

Ez is érdekes:

Óriási nézettséget ért el a TheVR februárban a Twitchen, amit a Kókuszcsoport épp meghódít

 

×