Még némi jogosság is felfedezhető a történetben.

A csalás, mint olyan sajnos kikerülhetetlen a multiplayer játékokban. A legjobb védelmen is képesek átjutni a hackerek, az a kérdés, hogy milyen gyakran és mennyi ideig rombolhatják a meccseket. A Warzone 2 és Modern Warfare II sem kivétel ez alól, sajnos az utóbbi időben felbukkannak csalók akár a multi, akár a battle royale meccseken.

A RICOCHET megjelenése óta csillapodtak azért a kedélyek, a Vanguard megjelenése előtti szezonokban tényleg kezelhetetlen volt a szituáció. Ennek ellenére természetesen teljesen joggal lehetnek frusztráltak a játékosok, ha lecsalják őket az esti játszadozás közben. Úgy tűnik, hogy a csalások gyártóit sem kell félteni, bármikor odaszúrnak akár még az Activisionnek is.

Állításuk szerint a vásárlóik nagyobb biztonságot élveznek, mint a Call of Duty játékosok!

Nem titok, hogy az Activision belső rendszereibe bejutottak még tavaly decemberben. Értékes adatokat lophattak el a hackerek, köztük a Call of Duty címek ütemtervével és további extra, felhasználói információkkal. Az Activision azonban nem értesítette a játékosokat, pár nappal ezelőtt derült csak ki a nagyközönség számára, hogy mi is történt a valóságban. A csalásokat gyártó weboldal egy ezt taglaló cikket emelt ki, majd biztosította a wallhack és aim vásárlókat, hogy őket jobban megvédik, mint ahogy azt a Call of Duty kiadója teszi. Ennél jobban nem is lehetett volna odaszúrni az óriáscégnek, hiszen ezúttal valós események is alátámasztják a fenti állítást.

5 perc alatt a csúcson! – Eszeveszett gyorstöltést villantott a Xiaomi

 

×