A Microsoft nem csak hirdetéseket indít, hogy próbálja népszerűsíteni az Edge böngészőt, de még ajándékot is hajlandó adni érte.

A napokban mi is beszámoltunk arról, hogy a Microsoft nem éppen nézi jó szemmel, hogy az Edge böngészőt mindenki csak arra használja, hogy a Google Chrome-ot letöltse. Azóta a cég egy figyelmeztetést írt ki a Google böngésző letöltőinek, miszerint az Edge biztonságosabb, mint a Chrome. Most még tovább mentek, és megsokszorozták azokat a hirdetéseket, melyek talán csökkentik a Chrome letöltését. Nemrég olyan hirdetést is észleltek egyes felhasználók Windows 11-en és 10-en, miszerint a

ajándékkártya jár azoknak, akik legalább 3 napig az Edge újdonságát használják az internetes kereséseikhez.

Az ajánlat szerint azok, akik a böngészőben kereséseikhez valóban 3 napig az Edge Bar-t használják, 3100 pontot kapnak a Microsoft-fiókjukhoz. Ez egyébként kedvezményként használható fel a Microsoft online boltjában. Bár pénzre nem lehet váltani, ez a három napos használat nagyjából ezer forint kedvezményt jelent egy vásárlásból.

„Keressen az Edge Barral három napon át, hogy plusz 3100 pontot szerezzen. Az ajánlat egy személyre/fiókra érvényes a kihíváshoz való csatlakozástól számított hét napon belül” – olvasható a hirdetésben.

Mostanában egyébként azt látjuk, hogy egyre többen elégedettek az Edge böngészővel, ám ez a sok ajánlat és reklám még visszafelé is elsülhet. A hirdetések olyakor ellentétes hatást érhetnek el, és hosszú távon árthatnak a Microsoft hírnevének.

Ezt láttad már?

Gonoszok között is Magyarország az egyik leggonoszabb képregényfigura az AI szerint

 

×