Az Electronic Arts által állítólag egy felmérést készít arról, hogy van-e igény a Dead Space 2 és Dead Space 3 remake változatára.

Nem is olyan rég egy igazi horrorklasszikus tért vissza felújított formában: megjelent a Dead Space Remake, amit nagy örömmel fogadtak azok, akik ismerték a régi játékot. A 2008-as kultikus sci-fi horror remake-je nagy sikert aratott a játékosok körében, abban azonban úgy tűnik, nem biztos a kiadó, hogy van-e igény a folytatások felújítására. Valószínűleg erősen gondolkoznak most, hogy belevágjanak-e, előtte azonban megkérdezik a játékosokat.

Az EA elvileg egy felmérést végez bizonyos játékosok körében, hogy készüljön-e Dead Space 2 és Dead Space 3 Remake.

Mindezt egyébként Dillon Rogers leplezte le a Twitteren, aki a kiváló lopakodós játék, a Gloomwood alkotója.

 

Persze ez nem lehet meglepő senkinek, aki játszott a Dead Space friss változatával. A játék ugyanis tartalmaz egy easter egget, ami a sorozat második részére utal. Ami viszont a felmérés alapján új, hogy a Dead Space 3 is szóba került a remake kapcsán.

A remake sikere miatt természetes lépésnek tűnik a többi játék átdolgozása is modern formába. Azonban nem kevés vélemény szól amellett, hogy az EA Motive stúdiójának inkább a negyedik rész fejlesztésével kellene foglalkoznia. Így vélekedik többek között Trevor Gureckis, az új Dead Space zeneszerzője is.

Te örülnél még több Dead Space-nek?

Nézd, amíg lehet! – Ez a 35 film napokon belül eltűnik a Netflixről

 

×