A Warzone 2 játékosok szintén vágynak egy kompetitív módra, ami elvileg hamarosan meg is érkezik a játékba. Eddig ennyit tudni róla.

Igen, tudom, nem mindenki szereti a kompetitív játékmódokat, de azok, akik általában szeretik komolyan venni a játékot, megtudni, hogy mire képesek, vagy csak eredményeket elérni, régóta várták, hogy a Call of Duty Modern Warfare II-be megérkezzen a Ranked. Azt is tudom, hogy ettől nem mindenki van elragadtatva, és igen, még a profik is utálják amiatt, hogy már most tele van csalóval. Ennek ellenére a fejlesztők úgy érzik, nagy igény és szükség van a kompetitív módokra.

Így elvileg a Season 3-ban (vagy utána) megérkezik a Warzone 2 Ranked is.

Szinte az összes top battle royale játék, mint az Apex Legends, a PUBG vagy a Fortnite rendelkezik ranked móddal, ahol a legelszántabb játékosok hasonló képességű játékosokkal csatázhatnak azért, hogy előre törjenek a ranglétrán. A Warzone-ból eddig ez hiányzott, így sok játékos várja a megjelenését. Eddig úgy tudni, hogy készül.

A Warzone 2 kap Ranked módot?

Igen, maguk a fejlesztők jelentették be nemrég a Call of Duty hivatalos Twitter oldalán, hogy a Warzone 2 Season 3 során (vagy után) jön a Warzone 2 Ranked. Éppen ezért pontos dátumot nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy a tervek szerint bevezetik a rankedet.

Bár a Rankedet a Season 3 listájához írták, fenntartják annak a lehetőségét, hogy kicsi késik a mód. Ugyanitt jelentették be azt is, hogy jön a Season 3-ban a Gunfight és a Plunder is.

Még 2022 márciusában a Warzone egyik vezető fejlesztője azt nyilatkozta: „Igen (készül a Ranked). Csak biztosak akarunk lenni benne, hogy jót csináljuk. Nem vesszük félvállról”.

Ez tehát azt jelenti, hogy komolyan veszik az ügyet, és szeretnének igen jól működő ranked-rendszert építeni. Sajnos nehéz megjósolni, hogy mikor érkezhet, de azt gyanítjuk, hogy 2023-ban biztosan.

De hogyan nézhet ki a Warzone 2 Ranked mód?

A Warzone 2 Rankedet a legvalószínűbb forgatókönyv szerint úgy kell elképzelni, mint mondjuk az Iron Trials és Titanium Trials módjait a Warzone 1-ben.

A Titanium Trials-ban a játékosok életerejét (HP) 300-ra emelték, és lelassították az HP-regenerálódását, így a fegyver-skill és a pontosság rendkívül fontos lett. A Loadout Drop drágább volt, de az ár a meccs előrehaladtával csökkent, és a földön található loot erősebb volt. Az Iron Trials és a Titanium Trials nagyon hasonló volt, de az Iron Trials 250 HP-val, kevesebb járművel és killstreakkel, valamint drágább Buy Stationnel állította kihívás elé a játékosokat.

Ami a Rankedet illeti, arra számítunk tehát, hogy a fenti játékmódra hasonlít majd, ahol az számít majd, hogy mennyire lövünk jól. Lehetséges közben, hogy olyan lesz, mint a Modern Warfare 2 Ranked, ami leszámítva a csalókat, nem lett olyan rossz. Itt a játékosok pontokat szerezhetnek a killekért, a helyezés pedig ez alapján alakul, hasonlóan az olyan versenyeken használt formátumhoz, mint a World Series of Warzone.

Te milyen módnak örülnél a legjobban?

Több mint 30 országban árat csökkent a Netflix – Nálunk nem indokolt?

 

×