A ranked csak február 15-én indult a Modern Warfare 2-ben, a profik máris hagyják az egészet, mivel tele van a mód csalókkal.

Leginkább a profi játékosok várták, hogy a Modern Warfare 2 második évadában végre megérkezzen a kompetitív mód, a Ranked a játékba. Most, néhány nappal a játékmód megjelenése után sorra engedik el a profik, lemondtak róla.

A csalók ugyanis azonnal elárasztották a Rankedet.

Csak pár nap kellett ahhoz, hogy ez a játékmód is arról szóljon, hogy csalók próbálnak meg érvényesülni. A jelenlegi helyzetben az igazán profinak számító játékosok is azon gondolkoznak: érdemes-e egyáltalán elindítaniuk a módot? Az OpTic Texas játékosa, Brandon ‘Dashy’ Otell és a Boston Breach játékosa Ben ”Beans” McMellon szintén beszélt a problémáról.

Dashy egyike annak a maroknyi profinak, akik a Top 250 legjobb játékos közé tartoznak. Jelenleg a 15. helyen áll 13 300 SR-rel, és csak a Toronto Ultra játékosa, Eli ‘Standy’ Bentz és a világbajnok Zack ‘Drazah’ Jordan (LA Thieves) előzi meg. Ő nemrég azt írta: a ranked egy szamét, szó szerint minden egyes meccsen csalók ellen játszunk.

 

A Florida Mutineers újonca, Tyler ‘FeLo’ Johnson is hasonló véleményen van.

„Imádom a rankedet meg minden, de minden pályán Tom Brady ellen kell harcolni, ami kezd abszurd lenni”.

McMellon egy meccs után még azt is megosztotta a közönséggel, hogy volt egy csaló, aki még azt is felajánlotta neki, hogy társuljanak, mert ő annyira profi, hogy tuti, hogy ő is csaló.

 

„Ezeknek a hacker f***oknak nincs lelkiismeretük” – írta a Twitteren.

A Call of Duty fejlesztőinek részéról még nem érkezett visszajelzés a csalókkal kapcsolatban. Te is találkoztál csalóval rankeden?

Ezt láttad már?

Új Warzone 2 map, event és finomságok – Feltörték az Activisiont, ez vár ránk idén

 

×