Az év második szakasza is tartogat meglepetéseket.

Pár nappal ezelőtt érkezett meg a Rainbow Six Siege legújabb frissítése a tesztszerverekre. A Year 8 Season 1 nevet viselő csomag több újdonságot is elhoz a játékba. A szokásos új Operator és friss Battle Pass mellett erősebb csalásvédelemre és az újratöltés átdolgozására is készülhetnek a felhasználók. A hét közepén azt is megtudtuk, hogy miként változik a compensator viselkedése és Twitch drónja.

A fejlesztők azonban nem csak a Year 8 Season 1 újdonságait leplezték le. Publikálták az egész éves tervezetet, melyet azért érdemes valamennyire óvatosan kezelni. Az elmúlt év során sajnos előfordultak egész szezonos csúszások is, remélhetőleg idén ez másképp lesz.

Nézzük is, hogy mit tartogatnak 2023-ra a Ubisoft fejlesztői!

Szerencsére maradtak a közérthető, táblázatos formátumnál, így pillanatok alatt leolvashatjuk az újdonságok listáját:

  • Season 2-ben átdolgozásra kerül a Consulate pálya és egy állandó jellegű Arcade playlist színesíti a játékot. Frost átdolgozása elkerülhetetlen, az új Operator pedig Svédországból érkezik majd.
  • A harmadik szezonban egy koreai Operatornak örülhetnek a játékosok, illetve egy új, megfigyelést gátló gadget is érkezik a játékba. Ezen kívül elstartol a Quick Match felújított változata is.
  • A negyedik szezonban kapunk egy új pályát, a pajzsok sem maradnak a régiek. Talán ez lehet a legizgalmasabb szezon, ekkor egy portugál Operator bővíti a felhozatalt.

Jól látható, hogy minden szezonban várhatunk majd valamilyen eventet, illetve az is, hogy a kezdő játékosokat is segíti majd a Ubisoft csapata.

Túl komolytalan? – Íme a Rainbow Six Siege Y8S1 Battle Pass felhozatala

×