Lungu kiszivárogtatta a teljes felhozatalt.

A Rainbow Six Siege közösség a napokban meglehetősen aktív. Nem véletlenül, hiszen a hétvégi bejelentés után egyre több információt tudhatunk meg a Y8S1-es szezonnal kapcsolatban. Tegnap megismerhettük, hogy milyen apróságokkal kalkulálnak még a fejlesztők. Ebben a szezonban ismételten Y7S4 során bevezetett, átalakított feloldási felülettel találkozhatunk. A fejlesztők azt is elárulták, hogy az év második felében némi UI átdolgozásra is készülhetnek a játékosok.

Több mint 88 skin szivárgott ki!

A képeket ezúttal is Lungunak köszönhetjük, Showerhead pedig videós formába öntötte azokat. A közösség vegyes fogadtatásban részesítette a friss kozmetikai tárgyakat, erősen megosztó munkát végzett a Ubisoft designer csapata. Ezúttal is több „komolytalan” skinnel találkozhatnak a játékosok, mely nem mindenki számára illik egy ilyen típusú FPS játékba.

A Battle Pass, csakúgy, mint maga a Y8S1 szezon március 7-én startol majd el. Az elmúlt szezonok során azonban mindig volt csúszás, így nem kőbe vésett időpontról beszélünk. Ha valamelyik ismerősünket meg szeretnénk lepni a belépővel, akkor arra is lehetőségünk lesz majd, amint megérkezik éles szerverre is a friss változat. A konkrét skinek mellett természetesen Packokra, Renown Boosterekre és R6 creditekre is számíthatunk majd.

Ezek az apró változások érkeznek:

A compensator kötelező!? – Twitch sem úszta meg a R6S Y8S1 változásait

 

×