Az Avalanche fejlesztői így tisztelegnek és búcsúznak a Harry Potter-sorozat legszerethetőbb hősétől.

Robbie Coltrane, a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző szakiskola legendás vadőrét, Rubeus Hagridot alakító brit színész hosszan tartó betegség után tavaly októberben hagyott itt minket.

Hagrid egy kiemelten fontos szereplője volt a varázsvilágnak, Robbie pedig olyan élettel és vidámsággal töltötte meg a szerethető óriást, ami az első pillanattól kezdve teljesen és abszolút egybeforrt vele. A rajongók, néhai színésztársai, meg úgy az egész szakma a halálának hírére egyként borult gyászba, közben megemlékezve és tisztelegve a színészóriás munkássága és hagyatéka előtt.

Így tettek a a J.K. Rowling varázslatos világán alapuló Hogwarts Legacy fejlesztői is, akik egy olyan érzelmes mementót állítottak Robbie-nak a játékban, ahová elzarándokolva a rajongók még egy utolsó búcsút vehetnek a szeretett vadőrtől. Az emlékhelyet a játékosok a Roxfort háztájőrzőjének fenntartott viskója mögött találják, ahová gyalog vagy seprűnyélen is könnyedén eljuthatnak.

Itt láthatunk egy sírkövet, melyen Csikócsőr jelzi Hagrid virtuális nyughelyét.

@why..so.sirius

it’s the little things that makes #hogwartslegacy so special #hagrid #RIP #harrypotter #hogwarts #robbiecoltrane #tribute #buckbeak

♬ Dumbledore’s Farewell – Nicholas Hooper

Ezt is olvasd el:

6 érdekesség a Hogwarts Legacy világából, amit csak a legnagyobb rajongók ismernek

 

×