Még finomkodnak a fejlesztők.

Február 15-én az esti órákban elstartolt mindenki számára a Warzone 2.0 második szezonja. A Call of Duty battle royale kliense továbbra is teljesen ingyenes, ahogy a DMZ módért sem kér el semmit a kiadó. A régi „Warzone 1” kliens továbbra is él, ám a novemberi start óta csak Calderán játszhatnak a felhasználók.

Az első időszakban a fejlesztők nem igazán szeretnék túlzásba vinni a módokat, hiszen rengeteg újdonság várja a játékosokat. A Season 2-ben végre megérkezett a kisebb pálya és a Resurgence mód, máris színesebb repertoár vár a rajongókra. A szezon második felében tovább bővülhet a felhozatal, talán a Plunderre sem kell már többet várnunk 1-2 hónapnál.

Nézzük is, hogy milyen játékmódok várnak ránk a szerdai playlist frissítés után!

Al Mazrah – Battle Royale

  • Solos – Maximálisan 150 játékos
  • Duos – Maximálisan 150 játékos
  • Trios – Maximálisan 150 játékos
  • Quads – Maximálisan 152 játékos

Ashika Island – Resurgence

  • Quads 
  • Péntektől Solo

Jól látható, hogy szerdán nem változott semmit a felhozatal Warzone szinten, akárhogyan is csavarja a dolgokat a Raven. Az éles szemű felhasználók azonban hamar kiszúrták, hogy a Warzone 2 Trello oldala is frissült. Február 24-én, 19:00 órától a magányos farkasok előtt is megnyílik a Resurgence játékmód. Többen egyedül is élvezik a dinamikusabb és gyorsabb meccseket, így adta magát a lehetőség. Értetlen, hogy miért kell erre hétvégéig várnunk, de az Activision döntésével nem tudunk vitatkozni.

 

A fizetős mód tulajdonosaival most kezesebben bánt a fejlesztőcsapat. A Modern Warfare II rajongók örülhetnek, hiszen a Gun Game és a Grind is elstartolt, illetve kaptunk egy Dome 24/7 playlistet is.

Borító: YT

Érdemes egy próbát adnunk:

Sniper mellé kötelező választás ez a Warzone 2 fegyver Season 2-ben

 

×