Ütős párost hozhatunk létre.

A Warzone 2 Season 2-es frissítésétől sokan úgy várták, hogy jelentősen átrendezheti a metát. Az RPK és Fennec 45 párosát valóban sikerült egy kicsit megszorongatni, ám továbbra is ott vannak az élmezőnyben. A Fennec 45 helyét a Lachmann Sub vette át, az RPK utódja még várat magára. Az azonban világosan látható, hogy folytatódik a januári trend, azaz kezdenek visszatérni a sniperek.

A Signal 50, MCPR és Victus XMR fegyvereket lehet első körben kiemelni. Ezek mellé azonban elengedhetetlen egy közelharcokban villogó fegyver. A játékosok jelentős része SMG-t választ erre a célra. Éppen azért lehet első hallásra meglepetés a mai nap sztárja, mely egy AR fegyver. A rutinos játékosok azonban tudják, hogy SMG tulajdonságokkal rendelkezik.

A Chimera lehet a legjobb Sniper Support a Season 2-ben?

Metaphor, a veterán tartalomgyártó és Warzone 2 szakértő prezentálta a fegyver erősségét. Természetesen a szokásos útmutató loadout sem maradhatott ki. Az elsődleges cél az volt, hogy az AR közepes távolságokon is megállja majd a helyét. Az alábbi kiegészítőket érdemes ráaggatni a Chimera-ra:

  • Underbarrel: Lockgrip Precision-40
  • Optic: Cronen Mini Pro
  • Stock: TRX-56 Stock
  • Magazine: 45 Round Mag
  • Rear Grip: Bruen Flash Grip

Borító: YouTube

Switchre is jöhet a COD?

Hivatalos: Jön a Call of Duty Nintendo Switchre, 10 évig biztosan

 

×