A Bungie még a Lightfall megjelenése előtt le akarja törni a csalószoftver-készítők szarvát, így millió dolláros perrel sújt egy csapatot.

Nagy örömhírrel szolgálhatunk azok számára, akik szeretik a Bungie csapatának játékait, különösen a Destiny 2-t. A fejlesztő korábban sem vette félvállról a csalókat, sőt: több esetben pert indítottak azok készítői ellen. Nos, a Destiny 2 játékosok ismét örülhetnek, hiszen a Lightfall kiegészítő megjelenése előtt szeretnék ismét elejét venni a csalásoknak.

A Bungie most a LaviCheats nevű csalás-készítő csapat ellen indított millió dolláros pert.

Friss hírek szerint nem csak, hogy pert indítottak, hogy megszűnjön a csalás, de minden egyes letöltött csalásért 2000 dollár kártérítést követelnek. Mivel ezt a csalószoftvert 2790 alkalommal töltötték le, ez egy szép 6,7 millió dolláros per lett.

A Bungie kijelentette, hogy „kemény kártérítést” követel, mivel enélkül a LeviCheats „valószínűleg nem hagyna fel a törvénytelen működésével”. A fórumukon azonban a csaláskészítők nem reagáltak valami szépen. Azt írták: „Bungie ügyvédek, sz*****ok le!”

 

Nem ez az első eset, hogy a Bungie pert indít a cheat-fejlesztők ellen, hiszen még 2021-ben 13,5 millió dollárt követelve perelték be az Elite Boss Tech nevű cheat-készítő csapatot. Jó látni, hogy a Bungie igyekszik megvédeni a Destiny 2-t, miközben február 28-án érkezik a Lightfall.

Ezt láttad már?

A 6 legfontosabb dolog, amire mindenképp figyelj, ha használt konzolt veszel

 

×