Felhajtható a számlap, nem véletlenül.

Az okosórák piacán évek óta az Apple órái a legnépszerűbbek, ám a többi gyártó is javában fejleszti a saját modelljeit. Hatalmas újításokról azonban sem az Apple, sem a többiek háza tájáról nem hallhattunk. A legutolsó figyelemre méltó durranás az EKG beépítése lehetett, azóta inkább mindenki finomítja a termékeket. A mindig kicsit szebb kijelző, kicsit jobb akkumulátor és gyorsabban futó operációs rendszer az elsődleges prioritás jelenleg.

Úgy tűnik azonban, hogy a Huawei egy meglehetősen egyedülálló megoldással szerelte fel a legújabb óráját. Első ránézésre nincs is semmi különleges a kütyüben. Hagyományos órának néz ki, AMOLED kijelzővel és bőr szíjjal, illetve hozza a szokásos fitneszkövető lehetőségeket.

Ha jobban megnézzük, akkor azonban hamar kiderülhet, hogy egy fülhallgató van elrejtve az egységben!

A gyártó szerint funkcionalitásában az Apple Watch Ultrával veszik fel a versenyt. A számlapja azonban felhajtható és az óra belsejében egy fülhallgató párosát pillanthatjuk meg. Így már teljesen érthető is a közel másfél centis vastagság, hiszen a fülesek mellett azok töltését és mágneses rögzítését is meg kellett valahogy oldani. A fülhallgatók képesek automatikusan eldönteni, hogy a bal vagy a jobb fülünkbe kerültek-e, így nem kell erre sem külön figyelni. Egy grammal könnyebbek, mint az AirPods Pro és egy óra feltöltéssel akár három napig is bírhatják. A különleges fejlesztésnek ára van, közel 200 ezer forintot kér el a gyártó az eszközökért. 

Forrás: HVG

Ezért ne mobilozz vagy streamelj vezetés közben – Így járt a kutyát gázoló Twitcher

 

×