A Riot Games elárult pár információt.

A Riot Games időről időre megszólítja a játékosait valamilyen formában. A legtöbb esetben ez egy pár perces videó, de előfordult már, hogy több részből álló blogbejegyzésben fejtettek ki néhány dolgot. A hétfő délután sem telt eseménytelenül, a fejlesztők publikáltak egy videót Twitteren, mely az ügynököket vette górcső alá.

Sokan lebecsülik, hogy az aprónak tűnő változtatások milyen hatással vannak a játék életére. Egy valós példát is hoztak ennek prezentálására. 2021-ben érkezett meg a Valorant 2.06-os frissítése, melyben Viper egy kis buffot kapott a Riot Games dolgozóitól. Ezt követően az ügynök pickrate-je a korábbi 10%-ról egészen 20%-ig nőtt.

Idén legalább három ügynökkel bővül a repertoár!

A Duelist rajongók csalódottak lehetnek most, hiszen nagy eséllyel 2023-ban nem bővül ez a kategória. Egy Initiator, egy Sentinel és egy egyelőre még ismeretlen class-ba tartozó karakter érkezik a Valorantba. Sokan úgy vélik, hogy egy ötödik kategóriát is létrehozhatnak a Riot Games programozói, melyet az év utolsó ügynöke fog majd megnyitni. Ez még a jövő kérdése, ám kaptunk egy képes teasert is:

 

Nem is olyan rég, már kiszivároghatott az egyik érkező újonc kódneve. ValorLeaks a PBE fájlokat vizsgálva bukkant rá a “SmokeDancer” kifejezésre. Ezt egyértelműen az új ügynökhöz lehet kötni. Általában a Riot Games-nél a kódnevek is jelentéssel szoktak bírni, Chamber “Deadeye” elnevezése erre kiváló példa. Már a megjelenése előtt lehetett tudni, hogy valamilyen szinten köze lesz sniper jellegű képességhez. Sokan ez alapján egy Controller ügynökre tippeltek, ám a fenti lista alapján ebben már nem is lehetünk olyan biztosak. 

Pörögnek az események:

Megvan a két kvalifikált csapat! – Ilyen volt a VCT LOCK//IN 6. napja

 

×