Kövessétek a VCT adásait március 4-ig majdnem minden nap 18 órától a LeetEsport Twitch csatornáján!

Folytatódik a Valorant Champions Tour LOCK//IN versenye, amit minden nap a LeetEsport Twitch csatornáján követhettek nyomon, magyar kommentárral. Elérkeztünk hát az Alpha ágrajz végéhez, 2 BO3-nak lehettünk szemtanúi.

NRG Esports vs LOUD

Spliten vette kezdetét az összecsapás, a LOUD támadó oldalon elég jól indította a meccset. 9-3-as félidőt tudtak hozni, ami nem jellemző Spliten támadó oldalra. Nem is húzták sokáig a meccset, 13-3-ra be is tudták fejezni.

Pearl-re érkeztünk, ahol látszólag a LOUD hozta tovább a formáját, egyből 4 kört tudhattak magukénak. Az NRG ezt nem hagyta annyiban, és egészen 7-5 ig hozták vissza az első félidőt. Ezt követően a LOUD nehezen talált rést az NRG védelmén, de végül sikeresen összeszedték magukat és hosszabbításra vitték a meccset. Végül az NRG jött ki erősebben a második OT-ból 15-13-ra, így mentünk 3. mapra.

A decider Fracture volt, ahol a LOUD dupla duelist lineuppal próbált szerencsét. A félidőt 7-5 re tudta a LOUD nyerni, így fordultak védő oldalra. A LOUD-nak sikerült elmenni 10-5-re elég simán, de az NRG visszahozta. Nagyon szoros meccs alakult ki a két csapat között. 11-11-et 12-12 követte, és ismét hosszabbítás vette kezdetét. Egészen 18-16-ig ment a meccs, amit a LOUD-nak sikerült megnyernie.

 

DRX vs Talon Esports

Az első pálya Fracture volt, a választás pedig várható volt a Talon részéről, hiszen legutóbb is nagyon szép játékot mutattak rajta. A két csapat fej-fej mellett hozta a köröket, majd 4-4 után a Talon rákapcsolt, 8-4-re hozza a félidőt. Nagyon szoros köröket követően 13-10-re megnyerte saját pályáját a Talon Esports.

Ezt Ascent követte, a szoros köröket továbbra is tartotta a két csapat. A DRX-nek támadó oldalon sikerült 6 kört hoznia, ami ezen a pályán egész jónak számít. A második félidőben elfelejthettük a szoros köröket, hisz a DRX nem mutatott kegyelmet, egy kört sem hagytak támadni, 13-6-ra nyerték a mérkőzést.

Az utolsó pálya Icebox volt, meglepő módon mindkét csapat Harbor+Viper-t játszott. A DRX támadása jobbnak bizonyult, és 7-5-ös állással tudtak védő oldalra fordulni. Nagyon szoros meccset tudott mutatni az első hét lezárásaképp a két csapat, hiszen 13-10-re tudott csak nyerni a DRX, ezzel kvalifikálta magát a LOUD mellé.

 

Így az ágrajz két győztese a LOUD és a DRX, velük még fogunk találkozni a versenyen. A folytatás február 22-én várható, az Omega ágrajzzal.

Ne maradjatok le, kövessétek élőben a meccseket 18 órától a LeetEsport Twitch csatornáján!

Ezt történt korábban:

Sorra hullanak az Európai csapatok – Folytatódik a VCT LOCK//IN versenye

 

×