A titokzatos milliárdos, Bruce Wayne születésnapját ünneplő akciók alatt a legjobb Batman játékok árát csökkentette a Steam.

Bizonyára mindenki tudja már, hogy hogyan lett Bruce Wayne a világ egyik legismertebb sötét lovagja, de azt kevesen, hogy mikor van a születésnapja. Bármennyire is furcsa, hivatalos február 19-én ünnepeljük ezt a jeles napot, ebből az alkalomból pedig a Steam hatalmas Batman-játék leárazást tart.

Ha hiányzik valami a Batman-készletből, most érdemes körülnézni.

Elsőként jöjjenek az Arkham-játékok. A teljes csomagot most 85%-os kedvezménnyel húzhatjuk be, így az csak 9 euró összesen. Az Arkham Asylum, City és Origins 75%-os, míg a Knight 80%-os kedvezménnyel kapható. Igen jó vétel mindegyik:

Ez persze még nem a vége, hiszen létezik még Batman-játék bőven. Az Injustice 2 90%-os kedvezménnyel kapható, csak 4,99 euró. Az összes karaktert tartalmazó Legendary Edition viszont 85%-os is csak 9 euró. Több DLC kiegészítő ára is akciós.

Nem maradhat ki a sorból a Gotham Knights sem, ami 55%-os kedvezményt kapott, így az alapjáték 26,99 euróért vihető a játékkönyvtárba.

Végül pedig jó hír, hogy a Lego Batman játékok is jelentős kedvezményt kaptak. Mindhárom játékot mindössze 4,99 euróért szerezheted be, ráadásul számos DLC csomagot is kaphatsz.

Nem árt sietni, hiszen az akciók csak február 20-ig érvényesek!

Ha érdekel valamelyik ajánlat, akkor irány a STEAM Bruce Wayne akciós oldala!

Ezt láttad már?

Új videón láthatjuk, hogy fest majd Liam Hemsworth Geraltként

 

×