Már a hétvégi bejelentés előtt kiszivárgott minden.

Jelenleg is javában zajlik a Rainbow Six Siege kompetitív eseménye, az SI 2023. Az utolsó napokon, az elődöntők és döntő környékén a fejlesztők állandó jelleggel lepleznek le játékkal kapcsolatos újdonságokat. Ezúttal sincs ez másképp, ráadásul most kiemelten fontos is az időzítés. Hamarosan véget ér a négy szezonos szakaszt lezáró Year 7 és egy új év veszi kezdetét.

Azt már tudjuk, hogy a konzolos billentyűzet-egér „csalókat” büntetni fogja a játék, ahogy az sem titok, hogy az újratöltés sem marad a régi. A legtöbben azonban az új Operator után érdeklődnek, hiszen minden karakter eltérő eszközökkel és loadouttal rendelkezik. Úgy tűnik, hogy a hétvégi nagy leleplezés előtt ki is szivároghatott minden az érkező újoncról.

Nézzük is, hogy mit tud Brava!

 

A leaket ismételten Lungunak köszönhetjük, manapság nincs ellenfele ezen a téren. Egy rövidke gameplay videó mellett megismerhetjük Brava fegyvereit, illetve az általa használt gadgetet is. Ezeket szépen sorban meg is ismerhetjük:

  • Elsődleges fegyverek: PARA-308 és CAMRS
  • Másodlagos fegyverek: Super Shorty és USP-40
  • Gadgetek: Claymore és Smokes
  • Fő Gadget: Egy Kludge Drone nevezetű eszköz. Segítségével átvehetjük az irányítást elektronikai eszközök felett vagy épp el is pusztíthatjuk azokat.

A hivatalos bejelentésig érdemes megfelelő súllyal kezelni a hírt, ám az elmúlt egy évben nem igazán hibáztak a leakerek.

Félhetnek a csalók:

Tökéletes egércsapda? – Zseniális módon büntetnék a Rainbow Six Siege csalóit

×