Úgy tűnik, hogy a Disney valóban a fejébe vette, hogy mindegyik ismert rajfilmből élőszereplős változat lesz. Itt a következő „áldozat”.

Pont tegnap számoltunk be arról, hogy valószínűleg költségcsökkentő okokból a Disney kissé visszafoghatja a Marvel-filmek megjelenését, így még az is lehet, hogy 2023-ban csak két sorozatot kapunk. Nos, úgy tűnik, hogy ez a megszorítás nem feltétlenül igaz az élőszereplős Disney filmekre, melyek valamilyen klasszikus mese alapján készülnek. Bár már évek óta lehet arról hallani, hogy a Lilo és Stitch feldolgozása is tervben van, most viszont úgy tűnik, haladnak is az előkészületekkel, legalábbis ami a szereplőket és a rendezőt illeti.

Az egyik főszereplő Zach Galifianakis lesz, a rendezői székbe pedig Dean Fleischer Camp ülhet.

Ha a The Hollywood Reporter nem téved, akkor a Zach Galifianakis, akit leginkább a Másnaposok sorozatból ismerhetünk, Stitch szerepét ölti majd magára, persze valószínűleg csak hang formájában. A lap értesülései szerint ugyanis bár sok szereplő valódi lesz, a kis kék lény CGI segítségével kerül a vászonra, ami érthető. Az azonban, hogy ki lesz Lilo, egyelőre még kérdéses.

Azt is tudni lehet már, hogy a filmet nem kell a mozikban keresni, ugyanis alapból a Disney+-ra készül. A Lilo és Stitch eredetileg egyébként 2002-ben jelent meg, és a Walt Disney leghíresebb címei között szerepel, noha rengeteg téren szakít a stúdió korábbi produkcióival.

A film összességében 273 millió amerikai dolláros bevételt termelt világszerte, sőt 2003-ban Oscar-díj jelölést érdemelt ki a „Legjobb Animációs Film” kategóriában. A Lilo és Stitch sikere miatt két folytatás, sőt sorozat is készült belőle.

Ezt láttad már?

Szomorú! – Az Microsoft szép lassan búcsút int a dobozos Xbox játékoknak

 

×