Úgy tűnik, egyfajta átszervezés vette kezdetét, aminek következtében nem sok sorozatot láthatunk idén a Marveltől.

Tavaly, amikor még valamennyire éltük a koronavírus-járvány hatását, és az emberek nagy része még élvezte a home office lehetőségét, egy rakás MCU sorozat jelent meg, a legnagyobb örömünkre. Ilyen volt többek között a Moon Knight, Ms. Marvel vagy éppen a She-Hulk: Attorney at Law. Úgy tűnik azonban, hogy az idei év talán nem lesz olyan izgalmas az új megjelenések szempontjából.

Eléggé megkurtítja a sorozatok megjelenését a Marvel.

Korábban az a hír járta, hogy 2023-ban több sorozat is érkezik a Disney+-ra: például a Loki és a What If…? második évada, valamint az Echo, az Ironheart, a Secret Invasion és az Agatha első évada. A The Hollywood Reporter forrásai szerint azonban

a Secret Invasion és a Loki lesz az egyetlen sorozat, amelyik biztosan 2023-ban lesz látható.

Nyilvánvaló, hogy a Marvel-filmek drága mulatságnak számítanak a Disney számára, amit nemrég a Disney vezérigazgatója, Bob Iger is megerősített.

„Minőséget szeretnénk, de meg kell néznünk, hogy mibe kerül ez nekünk” – mondta. Ez eléggé úgy hangzik, mintha költséget szeretnének csökkenteni, ezt pedig a THR cikke úgy tűnik, megerősíti.

„A Marvelnél, sőt az egész cégnél lesz egyfajta szigorítás. Most már a számok számítanak, és jobban átgondolják a költségeket„- mondta a The Hollywood Reporter-nek egy bennfentes.

A cikk írásának pillanatában sem a Disney, sem a Marvel nem erősítette meg, hogy változott-e a megjelenési ütemterv, így ezeket az állításokat nem árt fenntartásokkal kezelni. Előfordulhat ugyanakkor, hogy számos beígért sorozat késni fog valamennyit. Azért annak örülök, hogy ha más nem is, a Loki biztosan érkezik idén.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | INGYEN játszhatod a valaha készült egyik legjobb Marvel-játékot

 

×