Igen, a Crocs és a Minecraft összefogott és kiadtak egy különleges klumpát. Vagy papucsot. Nevezzük bárminek, a lényeg, hogy drága.

Bár még hideg van, szép lassan jön a tavasz és szükség lesz egy menő lábbelire. Ki ne akarna annyira menő lenni, hogy felvesz egy Minecraft klumpát, amit ráadásul egy ismert márka, a Crocs hoz el a piacra? Nos, itt a lehetőség, ugyanis a Minecraft és a Crocs együttműködésében megjelent kollekció február 16-tól megvásárolható.

A lábbelik természetesen Minecraftosak, sőt kiegészítők is vehetők hozzá, amiket rá lehet aggatni a klumpára.

Amikor megkérdeztem a mesterséges intelligenciát a napokban, hogy melyik a világ legnépszerűbb játéka, többek között a Minecraftot említette. Ezzel nem vitatkozom, viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy a Minecraft játékosok többsége olyan ember, aki szívesen hord klumpát.

A Minecraft x Crocs limitált széria ráadásul felnőtteknek és gyerekeknek is tartogat lábbelit. Na, ha tényleg szeretnétek megrendelni akkor bátran, a márka hivatalos oldaláról már rendelhetők. A felnőtt változat 60 euró (kb. 23 ezer forint), a gyerek 50 euró (kb. 20 ezer forint). A kiegészítőkért pedig külön kell fizetni.

Na, mennyire jön be?

Okosodnál? – Íme a 14 legjobb MAGYAR ismeretterjesztő YouTube-csatorna

 

×