Kövessétek a VCT adásait március 4-ig, majdnem minden nap 18 órától a LeetEsport Twitch csatornáján!

Folytatódik a Valorant Champions Tour LOCK//IN versenye, amit minden nap a LeetEsport Twitch csatornáján követhettek nyomon, magyar kommentárral.

Az alpha ágrajz első körének utolsó 3 meccse is véget ért, nézzük az eredményeket!

Team Heretics vs Evil Geniuses

Az amerikai-európai összecsapás Pearl mapon vette kezdetét, a TH kezdett védő oldalon. A két csapat a legszorosabb félidőt produkálta, az az 6-6 volt az állás. Érdemes megemlíteni keloqz teljesítményét, hisz már a félidőnél 20/6-ba lőtte magát. Az EG védelme elég jól sikerült, crossfire setupjaik végig hozták a frageket, így 13-8-ra tudták megnyerni a meccset.

A második meccs Ascent mapon játszódott, az EG kezdett védő oldalon. A Team Heretics nagyon jól indította a mérkőzést, rögtön 4 kört tudott magáénak tudni. Persze ezen a pályán nem olyan egyszerű támadni, és hamar megfordította az állást az EG 7-5-re. Félidő után, mikor a pisztoly kört is megnyerte az EG, elég nagy előnyre tettek szert. Innen csak 3 kört engedett az EG, 13-8-ra befejezték a BO3-at.

 

Talon Esports vs MiBR

Havenre érkeztünk, a Talon Esports kezdett védő oldalon. Az első pár körben fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a Talon 8-4 re tudta kihozni a félidőt. Ezt a formát támadó oldalon is elég jól mutatták, hamar befejezték a meccset 13-8-ra.

A második pálya Fracture volt, a Talon Esports hatalmas lendülettel indult neki a meccsnek, egészen 6-2 ig menetelnek, mire sikerül a MiBR-nek megtörni a sorozatot. A félidőt így is 7-5 re tudta nyerni a Talon. A második félidő szorosabbnak ígérkezett, szinte egyik csapat sem tudott egynél több kört hozni egymás után. Végül a Talon Esports 13-11-re fejezte be az összecsapást.

 

LOUD vs Gen.G

A nap utolsó összecsapása Pearl mapon vette kezdetét, a Gen.G kezdett támadó oldalon, ahol sikerült is megnyerni az első félidőt 7-5-re. A pisztoly-és a bónuszkör után a Gen.G csapatának nem sikerült megvédeni a LOUD támadását, így 13-9-re a LOUD nyerte a meccset.

Ezt Fracture követte, ami hamar izgalmasabb meccsnek ígérkezett, bár a LOUD sikeresen nyerte a félidőt 8-4-re. A körök ugyanakkor nagyon szorosak voltak. A második félidőben a Gen.G még meccspontra is tudott kerülni, de a LOUD visszahozta hosszabbításra. Nem is kellett sok idő, a LOUD az első hosszabbításban be tudta fejezni a mérkőzést.

 

Az ágrajz jelenleg a következőképpen néz ki:

Holnap érkezünk az Alpha ágrajz második fordulójával:

  • 18:00 NRG Esports vs Giants Gaming
  • 21:00 LOUD vs Karmine Corp

Ne maradjatok le és kövessétek élőben a meccseket 18 órától a Leetesport Twitch csatornáján!

Ezt történt korábban:

Szoros meccsekkel indult a VALORANT Champions Tour – Ilyen volt a Lock//IN 2. napja

 

×