Kövessétek a VCT adásait február 13 és március 4 között majdnem minden nap 18 órától a LeetEsport Twitch csatornáján!

Már két nap is eltelt a VALORANT Champions Tour Lock//IN versenyéből, a második napon pedig az Alpha ágrajz következő 3 meccsét láthattuk. Nagyon szoros meccseket hoztak el nekünk az együttesek, és új ötösök is debütáltak.

Nézzük, mi is történt!

Karmine Corp vs FunPlus Phoenix

A BO3 első meccse Lotus volt, ezzel ez a torna első Lotus mapja is. Az első 8 körben lényegében oda-vissza hozta a köröket a két csapat, majd a Karmine Corp egy 8-4 és félidő után rákapcsolt, és 13-6-ra megnyerte a meccset.

Ezt követően Havenre érkeztünk, az FPX egy magabiztos védő oldalt mutatott, egészen 4-1 ig, mire ScreaM és csapata megtalálja a megoldást. 6-6-os félidő után, bár a két csapat egyenlőnek tűnt, az FPX elkapta a fonalat és 13-8-ig nem állt meg.

Ezt a decider követtem ami Pearl volt. Az előző meccshez hasonlóan nagyon szoros köröket hoztak a csapatok. A félidő a Karmine Corpnak kedvezett, 7-5-el tudtak fordulni védő oldalra. Ezután túl sok kört nem sikerült hoznia az FPX-nek, és a Karmine Corp 13-6-ra megnyerte az összecsapást.

 

BBL Esports vs DRX

A török-koreai összecsapás Pearl-ön vette kezdetét. A DRX egy magabiztos játékot mutatott, elsőnek egy 9-3 as félidőt villantanak, és ezzel a lendülettel 13-3-ra meg is nyerték a pályát.

Ezt Ascent követte, itt már szorosabb köröket láthatunk. A DRX az előnyösebb védő oldalon 8 kört tudott hozni. Támadó oldalon viszont nem találták a rést a BBL pajzsán, és egy nagyon szoros 13-11-re nyert a BBL. Az utolsó pálya Haven volt, ahol a DRX egyszerűen elsöprő erővel érkezett a mérkőzésre.

Tökéletes játék után 12-3-ig menetelt a DRX. Nehézkes befejezés után végül 13-7-re megnyerték a meccset és ezzel a BO3-at is.

 

Cloud 9 vs Paper Rex

Az első meccs Lotuson vette kezdetét, a Cloud 9 védő oldalon 7 kört tudott hozni. A Chamberek összecsapása yay és f0rsaken személyében olyan érzést adott, mintha az előző metában lennénk. A C9 támadása végül erősebbnek mutatkozott, és 13-8-ra nyerték az első pályát.

A második pálya Pearl volt, ahol a Cloud 9 támadó oldalon előző meccsről megmaradt lendülettel söpörte végig a B lerakót. 10-2-es félidőt mutatott a C9, a Paper Rexnek nagyon nehéz munkát hagyva. Nagyon szép játékot mutatva végül a C9 nem húzta tovább a meccset, és 13-4-re befejezték azt.

Mai nap a következő meccsekkel érkezünk:

  • 18:00 Team Heretics vs Evil Geniuses
  • 21:00 MIBR vs Talon Esports
  • 00:00 Gen.G vs LOUD

Ne maradjatok le és kövessétek élőben a meccseket 18 órától a Leetesport Twitch csatornáján!

Ez történt korábban:

Záporoztak a killek – Ilyen volt a Valorant Champions Tour LOCK//IN első napja

 

×