Kövessétek a VCT adásait február 13 és március 4 között, majdnem minden nap 18 órától a LeetEsport Twitch csatornáján.

Ahogy azt a napokban már beharangoztuk, a VCT, vagyis a Valorant Champions Tour 2023-ban a brazil São Paulo-ban kerül megrendezésre, ahol a világ legjobb 32 csapata mérheti össze tudását egy offline verseny keretein belül. Az első nap már le is zajlott, a verseny lebonyolításáról már ITT írtunk korábban.

Nézzük, milyen is volt az első nap.

NRG Esports vs KOI

A BO3-as mérkőzés Iceboxon vette kezdetét, a KOI együttese jó lendülettel kezdte a pályát és egyből 4 kört tudtak hozni. Ezt a lendületet egész jól tudták tartani, hiszen 9 kört tudtak támadni. A védekezés már nem ment ilyen jól a KOI együttesének, az NRG egészen 10-10 ig hozta vissza az állást. Végül egy nagyon szoros 13-11-es állással az NRG jött ki győztesként.

A második pálya Haven volt, az NRG kezdett támadó oldalon. A két csapat fej-fej mellett hozta a köröket az első 7 körben, de végül az NRG nyerte a félidőt 8-4-re. A második félidő egészen szorosan indult, de a KOI nem találja a megoldást, miután az NRG minden siteo-t retakere játszott. Végül az NRG nyer 13-9-re.

 

DetonatioN FocusMe vs Giants Gaming

Ismét egy Haven vette kezdetét, a Giants nagyon simán hozta az első 4 körét, amire a DFM azonnal tudott válaszolni és egyenlíteni. A félidőt a Giants tudta megnyerni 8-4-re. Ezt követően a Giants nem kegyelmezett, és egymás után 5 kört tudtak hozni és ezzel megnyerni a meccset 13-4-re.

A második pálya Icebox volt, a Giants megtartva lendületét egy nagyon gyors támadó oldalt mutat és 8-4-es állással fordulnak védő oldalra. A két csapat között szembetűnően látszott a szintkülönbség, a Giants 13-7-re nyerte a pályát és ezzel az összecsapást is.

 

 

Mai nap is izgalmas meccsekkel jövünk:

  • 18:00 Funplus Phoenix vs Karmine Corp
  • 21:00 BBL Esports vs DRX
  • 00:00 Cloud 9 vs Paper Rex

Ne maradjatok le és kövessétek élőben a meccseket 18 órától a Leetesport Twitch csatornáján!

 

×