A fejlesztők máris elhintettek némi infómorzsát.

A Call of Duty Modern Warfare II és Warzone 2.0 második szezonja csak órákkal ezelőtt kezdődött el, máris friss információkat kapunk. Ezúttal maga a kiadó és a fejlesztői gárda árult el néhány újdonságot, fejlesztést az elkövetkezendő 2-4 hónapra. Ezúttal sem maradunk Reloaded frissítés nélkül, mely a szezon második felében érdekes majd, de a Season 03 is izgalmas lehet majd.

A fejlesztők is érezték, hogy az átlagostól eltérő hosszúságú első szezon bizony a játékosokat is megviselte. Az in-game számláló alapján 30 napon belül érkezik a Reloaded és harmadik szezonra is csak 2 hónapot kell várnunk. A Modern Warfare II és a Warzone 2.0 rajongók is elégedetten csettinthetnek, mindkét címbe érkeznek finomságok.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Warzone Season 02 Reloaded és Season 03!

Szerencsére ezúttal tényleg hivatalos információkról beszélhetünk, így ezek valódiságához nem is férhet kétség. Csúszások természetesen bármikor előfordulhatnak, ám azok úgyis menet közben derülnek majd csak ki. Nem titok, hogy a szerdai frissítés a Warzone 2.0-nek kedvezett, a Reloaded inkább a Modern Warfare II-nek.

Season 02 Reloaded:

  • Érkezik egy új, „Core” 6v6 pálya, mely eredetileg csak Season 03-ban érkezett volna
  • Egy új RAID epizóddal bővül majd a Modern Warfare II
  • Új multiplayer módokra is számíthatunk majd

Season 03:

  • Érkezik a Gunfight játékmód
  • A Warzone 2.0 játékosok örülhetnek a Plunder playlistnek
  • Nagy eséllyel megérkezik végre a Warzone Ranked módja is

A fenti fejlesztéseken kívül természetesen további újdonságokat is várhatunk majd. Ezek listája azonban nem ismert, felesleges is lenne ellőni most minden tervben lévő fejlesztést.

Változtak a fegyverek:

Több mint 20 fegyver változik – Íme a Warzone 2 nerfek és buffok listája

 

×