Néhány napig teljesen ingyenesen bezsákolhatjuk majdnem a teljes Leisure Suit Larry-sorozatot.

A Sierra hőskorában és a kalandjátékok szárnybontogatása közepette megjelent egy számos botrányt kiváltó játéksorozat is, a Leisure Suit Larry, ami legendás mivolta ellenére sem élte túl a 2000-es évek nagy játékos átalakulását.

A játékot készítő Al Lowe szándéka pedig egyértelmű volt: egy olyan játékot készíteni, amin nagyon, de tényleg nagyon sokat lehet nevetni, miközben az emberek legpiszkosabb fantáziáját figurázza ki, abban alaposan megmártózva. Az önjelölt Don Juan, amúgy elég szerencsétlen nőcsábász Larry Laffer ugyanis minden, csak nem a nők bálványa, aki nemcsak kopaszodik, de negyvenes éveiben is még az édesanyjával lakik. Szóval minden egyes ki- és megvillanó erotikáért keményen meg kell dolgoznia, de legalábbis az az elhatározása, hogy az őt irányító játékos segítségével ha törik, ha szakad, de elveszíti végre a szüzességét.

Ez a segítő kezet nyújtó szüzességgyilkos játékos pedig most te is lehetsz, a Fanatical ugyanis pár napig teljesen ingyen adja mindenkinek a sorozat hét legendás, a

  • Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards
  • Leisure Suit Larry 2 – Looking For Love (In Several Wrong Places)
  • Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
  • Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work
  • Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out
  • Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail

etapját, illetve a kevésbé jól sikerült, de egyébként elég szórakoztató LSL – Magna Cum Laudét (fun fact: ezt a felvonást már nem Lowe-ék, hanem a High Voltage Studios készítette, akik teljesen 3D-s grafikával és nyílt világgal frissítették fel a sorozatot). Ha a felsorolásból hiányolod a negyedik részt, akkor megnyugtatlak, hogy az nem is létezik, vagyis de, csak rommá mémelve az 5. fejezetben.

Az ingyenességhez pedig semmi mást nem kell tenni, mint beregisztrálni az online bolt felületén, majd feliratkozni a hírlevelükre (amit a levelezőben simán átrakhatsz a spam vagy a promóciós mappába – a kifejezetten kellemes akciókért az utóbbit ajánlom). Ezt követően pedig már a profilodhoz adható mind a hét csajozós kalandjáték.

Sietni nem kell nagyon, de azért sokáig odázni sem érdemes, ugyanis 6 nap múlva, egész pontosan február 21-én (vagy a készlet kimerülése esetén) ér véget az akció.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Romantika mi? – 8 iszonyatosan gáz és kellemetlen filmes csókjelenet

 

×