Kétszer is megdörzsöltük a szemünket, hogy jól látjuk-e és három helyen néztünk utána, nehogy csak elírásról legyen szó. Kiderült, hogy tényleg nem az.

A Dead Island 2 megjelenési dátumának változásában nem az a meglepő, amekkora a változás, és végképp nem az, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténik. A legdöbbenetesebb az, hogy a Dead Island 2 hamarabb lesz elérhető annál, amit a kiadó előzetesen megígért.

Lássuk be: a kisebb-nagyobb csúszásokat simán megszoktuk, és már csak akkor kapjuk fel a fejünket, ha egy-egy game-et sokkal, vagy többedszer lökdösnek odébb a naptárban. Itt egy újabb precedens, amire rá lehet csodálkozni: a zombi horror a korábban meghirdetett premiernapnál előbb, 2023. április 21-én jelenik meg – vette észre a GameStar.

 

Ez csupán egy héttel előzi meg az előzetesen nyilvánosságra hozott dátumot, de akkor is meglepő fordulat, amihez lehet némi köze az eredetileg szintén április 28-ra meghirdetett Star Wars Jedi: Survivor-nek. Az idei év egyik sikercímének tartott game körül nyilván nagy hírverés lesz, és a Dead Island 2 készítői nem szeretnék, ha a játékuk teljesen eltűnne a médiazajban.

Nem mintha a DI2-re ne lenne érdemes odafigyelni:

Aprólékos hentelés – Vérbő játékmeneten a Dead Island 2

 

×