Érdekes döntést hozott az Activision.

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, nagy eséllyel a 2023-as Call of Duty cím sem egy DLC lesz. Az eredeti tervek alapján egy prémium kiegészítővel kalkuláltak az Activision szakemberei, de úgy tűnik, hogy a pénz nagyobb úr. A jelenlegi információk alapján a Sledgehammer felelős a címért, sokan pedig csak Modern Warfare III-ként hivatkoznak az idei játékra.

A játékosok között a tegnapi hír nem igazán aratott oszlatlan sikert. Annak ellenére, hogy 2004 óta minden évben érkezik COD, ezúttal nem ártott volna egy kis szünet sokak szerint. A fejlesztők koncentrálhattak volna a jelenlegi kliens hibáira, bugjaira, miközben további fejlesztésekkel látthatták volna el. Keddre pedig egy másik aspektusból is megközelítették a történetet.

Did anyone else buy something because they were under the impression this was a 2 year COD? from ModernWarfareII

Refundot, azaz visszatérítést követelnek a skinek vásárlói!

A Modern Warfare II hivatalos subredditjén bukkant fel a fenti poszt, mely pillanatok alatt rekordmennyiségű kommentet és upvote-ot ért el. A bejegyzés szerzője arra volt kíváncsi, hogy hányan döntöttek a várható két éves periódus miatt skinvásárlás mellett.

A kommentekben ijesztően sokan jelezték, hogy éppen emiatt vették csak meg a különböző csomagokat, hiszen a korábbi egy év helyett így több ideig használhatják azokat. Nagy eséllyel Warzone 2.0-ban továbbra is használhatóak lesznek a Modern Warfare II skinek, ám nem mindenki szereti a Battle Royale stílust. Az biztos, hogy nagyon megosztó döntést hozott az Activision pár hete, a közösség ismételten nem fogja szeretni őket ezért. 

Jó döntés volt?

Tuti sz@r lesz! – Már most utálják a rajongók a 2023-as Call of Duty-t

 

×