Nem tudjuk hibáztatni őket.

Az elmúlt hét kifejezetten izgalmas volt a Call of Duty rajongóknak. Kiderült, hogy milyen újdonságokat hoz magával a Season 2, legyen szó akár Warzone 2-ről, akár a fizetős Modern Warfare II-ről. Ha ez nem lett volna elég, akkor a 2023-as címmel kapcsolatban is többen megszólaltak. Úgy tűnik, hogy az Activision az utolsó pillanatban boríthat mindent az idei Call of Duty megjelenés kapcsán.

A legutóbbi, biztosnak tűnő híresztelések azt jósolták, hogy a 2023-as Call of Duty kivételesen nem egy teljes játék lesz. Sokkal inkább egy prémium DLC a jelenlegi címhez, a Modern Warfare II-höz. Az elmúlt napokban azonban több forrás is arról számolt be, hogy teljes játékot kapunk. A fejlesztő a Sledgehammer csapata lehet, sokan pedig Modern Warfare III-ként hivatkoznak rá.

 

A játékosok nem örülnek!

Bár 2004 óta minden évben jött egy-egy új COD, sokan nem bánták volna az idei szünetet. A fejlesztőknek ideje lett volna kicsit csiszolgatni a jelenlegi klienseket. Rengeteg hibajelenséget hozott magával az új játék és a Warzone 2 is, soha nem érik így utol magukat a programozók.

Nem túl nagy az öröm

Redditen már többen bojkottra hívták a játékostársaikat. A kommentekben rengetegen egyetértenek abban, hogy rossz döntést hozott a cég. Érdekes megközelítésre is bukkanhattunk a hozzászólások között. Valaki azt is felvetette, hogy ezen a ponton már lehetne teljesen free-to-play a játék multiplayer része is, főleg, hogy a fejlesztők a Warzone 2 és DMZ módokat helyezik előtérbe. Talán neki van igaza?

Egy azonban biztos, érkezik a Ranked:

Szabályok, jutalmak és rangok – Mindent a Call of Duty Ranked módjáról

 

×