A Pokémon anime ismét megríkat minden rajongót, ezúttal azzal, hogy Ash újra találkozik Squirtle-jével, nem kevesebb mint 23 év után.

Mostanra már mindenki tudja, hogy Ash napjai, mint a Pokémon sorozat főszereplője meg vannak számlálva. Természetesen a készítők igyekeznek méltón búcsúzni a hosszú évtizedek után leköszönő főszereplőtől. Az utolsó epizódokban Ash többek között régi barátaival is találkozik, például Misty-vel és Brockkal, de ebből a jól ismert Pokémonok sem maradhatnak ki. Az örökké 10 éves bajnok most rendre megríkatja a rajongókat.

Ash és Squirtle 23 év után újra találkozik.

Japánban jelenleg fut egy 11 epizódból álló minisorozat, ami tulajdonképpen Ash utolsó fejezete. A ComicBook szerint a legutóbbi epizódban, melyben címe „Enter the Squirtle Fire Brigade!”, Ash újra találkozik régi Pokémon-barátjával, akivel régóta elváltak útjaik. Az alábbi videóban az látható, ahogy Squirtle először csatlakozik Ash kalandjaihoz, aztán jön a jelenet a legutóbbi epizódból.

 

Úgy tűnik, a sorozat készítői pontosan tudják, hogy hogyan kell megrengetni a rajongók szívét. Most, hogy Ash leköszön főszereplőként, két teljesen új arc veszi át a helyét. Azt nem erősítették meg, hogy Ash valamilyen formában benne marad-e a sorozatban, de én reménykedem benne, hogy néhányszor feltűnik majd – biztosan nem most látjuk őt utoljára.

Ezt láttad már?

Vissza a Pokémon univerzumba: így folytatódhat Pikachu története a moziban

 

×