A vég néha egy új kezdet.

Nemrég több olyan hír is érkezett a Pokémon animesorozat kapcsán, melynek talán nem örülnek a rajongók. 25 év után Ash elköszön a sorozattól, a továbbiakban nem ő lesz a főszereplő. Az utolsó epizódban méltó módon búcsúztak tőle, többek között visszatértek régi barátok, Misty és Brock is. Jelenleg sajnos nem lehet tudni, hogy Ash visszatér-e valamilyen formában, de azt biztos, hogy főszereplő már nem lesz. Közben persze elérte a célját, Pokémon bajnok és mester lett, szóval eleget tett a szlogennek: szerezd meg hát mind.

Most az is kiderült, hogy mihez kezd majd miután bajnok lett.

Ahogy arról a ComicBook is beszámolt, az utolsó epizódok közül az egyikben Ash jövőbeli terveit is leleplezték. Jogos lehet a kérdés, hogy mit csinál majd a 25 éves nagyjából 10 éves srác? Bár azt gondolhatnánk, hogy Pokémon edző lesz, esetleg valamilyen tanár, valójában nem ilyesmit tervez.

Ash anyukája egy epizódban Oak professzorral beszélgetve ugyanis azt mondja, hogy Ashnek nincs igazán nagy célja, viszont szeretne több barátot szerezni. Könnyű elfelejteni, hogy annak ellenére, hogy szó szerint évtizedek teltek el kalandja kezdete óta, még mindig egy fiatal gyerek, így érthető, hogy nem lesz rögtön Pokémon professzor vagy valami hasonló. Meg hát ennyi kaland után talán megérdemel némi pihenést.

A dolog csalódás lehet azoknak, akik arra számítottak, hogy nagy szerepe lesz a Pokémon világban. A tervei pedig abból a szempontból okozhatnak csalódást, hogy a sorozat 25 éve alatt azt gondolnánk, hogy elég barátot szerzett már. A Pokémon új főhősei egyébként Liko és Roy lesznek.

 

Ezt láttad már?

Emlékszel a gamerre, aki 6000 órát bukott a Red Dead Redemption 2-ből? EZT kapta a Rockstartól!

 

×