Fiatal generációk egész sora nőtt fel a japán animén és a főszereplők kalandjain, akik most jól beletaposnak a nézők szívébe.

Brock és Misty is visszatér Ash régi barátai közül a 26 év után új főhősöket köszöntő Pokémon sorozatban. Az, hogy a rajzfilmtől és a pokémonoktól nem kell végleg elköszönni, sokakat tett boldoggá, de az öröm keserédes, mert a 11 részes fináléban, ami egy korszakot zár le, Ash és Pikachu hivatalosan is leköszönnek, mint a sorozat eddigi főszereplői – állapítja meg a Gaming Bible.

Forrás: OLM, Inc.

Amint arról mi is írtunk, a 25. évad végére Ash elérte a negyed évszázadon át üldözött álmát, hogy ő legyen a világ legjobb Pokémon-mestere. A nagy győzelem után mégis milyen új motivációi lennének? Mivel a karakter beteljesítette a sorsát, mások érkeznek a helyére, ami több mint furcsa lesz, belegondolva, hogy ha bárki kimondja: Pokémon, akkor azonnal Ash és Pikachu dereng fel az emlékeinkben. A megismételhetetlen duó gyakorlatilag azonos a márkával, tehát izgalmas lesz látni, hogy hová és kikkel tudják tovább fejleszteni a történetet.

 

A búcsúnak jól megadják a módját: 2023. január 13-án kezdenek el vetíteni Japánban egy 11 epizódos különleges sorozatot, benne Ash és Pikachu utolsó kalandjaival – na meg régi barátok és egykori ellenfelek utolsó beköszönésével. A szívfacsaró integetés friss történetszálakat is elindít: ahogy az előzetes végén láthatod, két új főhős mellett eddig sosem látott pokémonok jelennek meg az univerzumban.

Itt azt is megmutattuk, hogy milyen horror születhetne a meséből, ha végleg elgurulna a gyógyszer:

Így néznének ki egy horrorfilmben a Pokémonok egy MAGYAR művész szerint

 

×