Kevés kitartóbb hős van Ash Ketchum-nál: többségünk már rég feladta volna, de ő 25 év után learathatta a babérokat. Lehet, hogy ez a befejezés?

Döbbenetes belegondolni, hogy a mangasorozat már negyedszázada fut a képernyőn, hiszen 1997. április 1-jén vetítették az első részt, Japánban. Azóta a Pokémon nagymesteri álmokat dédelgető Ash Ketchum és hűséges pokémonja, Pikachu történetéből világméretű hisztéria lett.

Forrás: IMDb

Ha a történet kezdetén még csak tízéves rajzfilmkarakter együtt öregedett volna az azóta eltelt idővel és a való életben csúszik le ennyiszer a vb-címről,

mára elvált hétvégi apuka lenne, aki az AA-gyűlés után még elfelezi a mirelit kaját egy foltokban kopaszodó Pikachu-val.

Még szerencse, hogy a mese világa másképp működik, és ahelyett, hogy egy szakadt kanapéról bámulnák a híradót, Ash és Pikachu életerős harcos maradt, hogy végül kézbe vegyék a Pokémon világbajnoki serleget.

Forrás: The Pokemon Company

Ash azután lett Nagymester, hogy legyőzte a címvédőt. A korábban több tucatnyi tornán és döntőn elbukott fiú bravúrját a 25. évad fináléjában (a teljes sorozat 1.235-ik epizódjában) láthatták a rajongók – írja a Comic Book. A kérdés az, hogy Ash mit tesz most, hogy elérte régen kitűzött célt?

Sokan azt pletykálják, hogy az anime sorozat végleg befejeződik,

és hát lássuk be: azzal, hogy Ash a csúcsra ért, milyen motivációk lendítenék tovább a sztorit? Gyanús, hogy ez a vége, mert tényleg nem jelentettek be 26. évadot.

Nekünk van egy épületes ötletünk a folytatásra:

Így néznének ki egy horrorfilmben a Pokémonok egy MAGYAR művész szerint

 

×