Folyamatosan terjeszkedne a cég.

A OnePlus-t 2013 végén alapították. Az első éveiben az igazán kiváló ár-értékű telefonokkal hódították meg a vásárlókat. Az elmúlt időszakban pedig igazi, flagship modellekkel bombázták a piacot. Úgy tűnik, hogy a frissen bemutatott tablet mellett a perifériák szegmensébe is betörtének. Régóta pletykáltak már egy OnePlus billentyűzetről, úgy tűnik, hogy nem is voltak teljesen alaptalanok ezek a híresztelések.

A billentyűzet teljesen kilóg a kínálatból, ám nem ez az első kikacsintása a cégnek. Korábban már próbálkoztak televízióval is, mely szintén kapott egy utódot. A beviteli eszköz a OnePlus Keyboard 81 Pro nevet kapta a cégtől, a név alapján hamar kiderülhet, hogy minden földi jóval megpakolták a gyárban.

Nézzük is, hogy mit tud a OnePlus Keyboard 81 Pro!

A rutinos rókák hamar felismerik a Keychron jegyeket az újoncban, nem is véletlenül. Teljesen hivatalos együttműködésben áll a két cég, nem másolásról vagy lopásról beszélhetünk. A Keychron Q1 Pro alapjaira épült az újdonság. 

 

Az alábbi specifikációkra érdemes odafigyelnünk:

  • 81 gombbal rendelkezik az újdonság, ANSI (US) kiosztásban
  • CNC alumíniumötvözet a ház, igazán masszív konstrukció
  • A készülék rendelkezik RGB világítással is
  • Vezetékes és vezeték nélküli (Bluetooth) kapcsolatra is képes
  • Két kapcsolóval (Summer Breeze vagy Winter Bonfire) vásárolhatjuk meg
  • Akár 100 óráig is képes bírni a strapát Bluetooth módban

Az árat egyelőre nem közölte a cég, a Keychron Q1-hez 200 dollár környékén juthatunk hozzá manapság. Remélhetőleg előbb-utóbb ISO kiosztásban is elérhető lesz a termék, így a hazai vásárlók is lecsaphatnak majd az újdonságra.

Ha már RGB:

RGB cuccokhoz kötelező – Pazar funkcióval bővül a Windows

 

×