A még októberben bejelentett TheVR applikáció megjelenési dátumát végre hivatalosan is bejelentették.

Még tavaly októberben, egy Happy Hour adásban jelentette be Jani és Pisti, hogy készül egy teljesen új, mindenki számára ingyenesen elérhető mobilapplikáció, melyben mindent meg lehet majd találni a TheVR-ról. Magyarország egyik legnagyobb tartalomgyártó csapata nemrég arról is beszélt, hogy bizony az app lassan elkészül, és meg is jelenik. Az alkalmazás természetesen mindent tartalmaz, amit a TheVR-ról, a csatornákról, valamint a srácokról tudni lehet. Elérhető lesz Android és iOS rendszeren is, ami pedig jó hír, hogy sem reklámok, sem mikrotranzakciók sem lesznek benne.

A TheVR App a szerelmesek napján, Valentin-napon lesz letölthető Androidra, iOS-re és iPadOS-re.

 

Ahogy arról TheVR Jani beszámolt a Twitteren, február 14-én tehát bárki számára ingyen elérhető lesz, minden mobiltelefonra. Az TheVR-appot egyébként a szintén debreceni CodeYard készítette, ami a saját Twitch-csatornáján betekintést engedett a munkafolyamat egyes részeibe. Maga az alkalmazás pedig azért lesz nagyon jó a rajongóknak, mert itt minden lényeges infót megtalálni majd a srácokról. Egyszerűen és gyorsan lehet majd csekkolni a napi/heti menetrendet, amihez szorosan kapcsolódik a különböző platformok hibája, azaz az adásokkal és új tartalmakkal kapcsolatos értesítések kimaradása vagy késése is, amit szintén a saját alkalmazás fog orvosolni.

Mindezen túl el lehet érni belőle a Shopot, ahonnan különböző mercheket lehet vásárolni, ami viszont még jobb, hogy kifejezetten a rajongóknak készül egy Invertory is. Ez egy olyan felület lesz az alkalmazáson belül, ahol a srácok a nézőiket jutalmazzák majd nyereményjátékokkal, (közös mozizással, sorsolásokkal) vagyis az Inventory-ban lesz minden ilyesmi lebonyolítva.

Ami viszont a legfontosabb, hogy lesz egy News Feed, vagyis egy üzenőfal, ahol ömlesztve meg lehet találni a TheVR-tagok és a csatorna közösségi médiás tartalmát. Ide kerülnek a Twitter és az Instagram-posztok, illetve a nem VOD YouTube-csatorna-posztjai, melyeket így az is látni fog, aki egyik közösségi oldalon sem szeretne profilt létrehozni, vagy nem különösebben használja azokat.

Borítókép: Forbes

Te letöltöd?

Kinyitották a PlayStation VR 2-t – Így néz ki a Sony új üdvöskéje

 

×