Ehhez kellett egy kis segítség.

Péntek hajnalban a Valve mérnökei megnyomták a piros gombot és hosszú idő után több újdonsággal is jelentkeztek. Ezek teljes mértékben kozmetikai tárgyak, úgy tűnik, hogy a feltételezhető Source 2 átállás előtt már a játékhoz magához nem nyúlnak. Érkezett egy láda, egy matricakapszula, de még egy új zenekészlettel is bővült az amúgy sem szerény felhozatal.

 

A fenti, rövidke videóban az összes Revolution ládába bepakolt skint is megnézhetjük közelebbről. Ezek véleményezése erősen szubjektív, az biztos, hogy az Anime vonal ismételten megosztó lehet majd. A játékosok az ilyen jellegű frissítéseket követően azonnal ládafarmolásba kezdenek, hiszen értékelhető mennyiségű eurót lehet kifarmolni ebből az első napokban. A játékosszámra amúgy sem lehet nagy panasz az elmúlt hónapokban, így nem meglepő, hogy

megdöntötte a játékosszámra vonatkozó, NEM Covid-19 időszak alatt mért rekordját a CS:GO!

 

 

Bizony, péntek délután, amikor még az amerikai felhasználók egy része aludt, 1 275 047 játékos lövöldözött a Valve szerverein. Igazán irigylésre méltó ez a szám, hiszen az abszolút rekordot a felhasználókra rákényszerített, COVID okozta „karantén” idézte elő. Nagy eséllyel a hétvégén megdöntheti ezt a rekordot is a játék, nem csak a „2.” legjobb játékosszámot. Nehéz megjósolni, hogy milyen számokat olvashatunk majd le a feltételezett fejlesztések, netán egy-egy Operation megjelenése után, de úgy tűnik, hogy a CS:GO népszerűsége továbbra is töretlen.

Ha már Steam:

Akciófigyelő | Egy egészen zseniális játékot játszhatsz INGYEN a Steamen

 

×