Érdemes sietni, ugyanis a Steam Bálint-napi ajándéka – pont ahogyan a szerelem is – nem tart örökké.

A játékosok irány érzett határtalan szeretetének jeléül a Steam most egy egészen zseniális, mi több, egy igen frissen megjelent játékkal próbálja elcsavarni a gamer fejeket Valentin nap alkalmával. Ez a játék nem más, mint a rendkívül vicces és még annál is mélyebb Two Point Campus, amiben a saját egyetemünket kell a semmiből felépítenünk és sikerre vinnünk.

Persze nem lesz olyan egyszerű az önjelölt rektorok élete, hiszen nekik kell kiválasztaniuk a tanárokat, kialakítani a kollégiumot és menedzselni a mindennapokat. Ami viszont még ennél is keményebb, hogy a szeszélyes diákok életét is elviselhetőbbé kell tenni valahogyan, de jól tudjuk, hogy abban az életkorban semmi sem lehet elég jó, szóval elég lehetetlennek tűnő feladat.

Sőt, mivel a Steam kifejezetten a szerelmesek ünnepére készül, Ámor pár jól irányzott nyila is be fog találni néhányakba a virtuális kampuszon.

A játék azonban nem marad örökké ingyenes, amellyel február 13-ig bezárólag lehet játszani, ami azt jelenti, hogy 14-én a szerelmes gamerek egész biztosan nem ragadnak a képernyő előtt. Ha ez idő alatt kellőképp megtetszett a játék, akkor akciósan meg lehet vásárolni, de akár a Game Pass játékszolgáltatás kínálatában is megtaláljuk.

De az Epic Games Store ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | Ingyenes a játék, amiben te lehetsz a legbrutálisabb Gordon Ramsay

 

×