Az Epic Games heti ajándékában mindenki megtapasztalhatja, milyen lehet Gordon Ramsay-nek lenni.

A világ legbrutálisabb, legkeményebb és legszókimondóbb mesterszakácsát, Gordon Ramsay-t nyilván senkinek sem kell bemutatni, ellenben az Epig Games legújabb ingyenes játékával, amiben tulajdonképpen mi válhatunk az alkalmazottakat pesztráló és folyamatosan kritikákkal megsemmisítő séffé. Jó, nem pont Ramsay-vé, de a gép előtt ülve legalább olyan választékosan szórhatjuk szerencsétlen kuktákra az átkot, mint a konyha legnagyobb ördöge maga.

Igazából ez is a Recipe for Disaster lényege: először fel kell húznunk álmaink éttermét, ahol nem pont álomba illő katasztrofális, néha vicces helyzeteket kell pillanatok alatt levezényelnünk, legjobb (vagy legrosszabb) tudásunk szerint megoldanunk. Persze a vendégek legnagyobb bánatára, akiknek nem csak végig kell nézniük a komikus helyzeteket, de nekik is kell behamizniuk azokat az étkeket, amiket lehet még az ellenségeink orra alá sem nagyon tolnánk.

De sebaj, fejlődni mindig van hova és kell is, így ha valamelyik alkalmazottal nem vagyunk elégedettek, simán lapátra tehetjük, kizavarhatjuk a konyhából, vagy két szelet kenyér közé satuzhatjuk a fejüket. Persze a vajszívűek másképp is dönthetnek, de bármilyen főnökök is legyünk, a mi dolgunk egyenesbe rakni a kajáldát.

Szóval, ha bírtad Gordon Ramsay konyhai reality-jeit, és főleg imádtad 2022 egyik legjobb drámasozatát, a The Beart (A Mackót), akkor a Recipe for Disaster a TE játékod!

A programért általában 5000 forintot szoktak elkérni, február 9-től kezdődően azonban az Epic Gemes Store-on teljesen ingyen lecsaphatunk rá. Az ajándékozás szokás szerint egy hétig tart majd, azaz február 16-ig adhatjuk a könyvtárunkhoz, de nem kell aggódni, mert ezután örökre ott is marad.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Egy 89 éves bácsi egy valódi Hobbit-kunyhót épített magának

 

×