A God Of War Ragnarök játékosai szerint elég egyértelmű, hogy egy DLC érkezik a játékhoz. Persze lehet, hogy a friss bejegyzés valami egészen mást takar.

Mi sem tudjuk pontosan mi, de az biztos, hogy valami zajlik a God of War Ragnarök körül. Ahogy arról a napokban beszámoltunk, egyre több helyen tűnik fel a játékból ismert Kratos fejszéje, egyfajta reklámkampány keretében. A játék megjelenése után ennyivel egy ilyen nagyszabású kampánynak csak akkor van értelme, ha valami készül. Sokan feltételezik, hogy friss kiegészítő, egy DLC érkezik a játékhoz.

„Nem tudom, a God of War Ragnarök elég nagyszabású játék. Azt hiszem, mindent beleraktunk, szóval nem hiszem” – mondta Eric Williams vezető fejlesztő egy tavalyi interjúban. A 2018-as God Of War nem kapott DLC-t, a Santa Monica pedig többször jelezte, hogy mindent beletettek a játékba, amit akartak.

Ennek ellenére a rajongók azt gondolják, hogy a PlayStation hivatalos fiókjainak Ragnarököt népszerűsítő posztjai azt jelzik, hogy extra tartalom érkezik a játékhoz, amelyet az 58. Super Bowlon lepleznek le.

Nemrég a PlayStation Canada Instagram oldalán jelent meg egy rövid animáció, a következő szöveggel:

Az előrejelzés szerint február 12-én hóvihar várható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PlayStation Canada (@playstationca) által megosztott bejegyzés

Mindezt úgy, mintha valamilyen híradó lenne.

„Szerintem nem DLC lesz, hanem egy Miles Morales stílusú mellékszál Atreus és Angrboda főszereplésével” – tippelt egy játékos a Redditen. „Lehet, hogy őrültség, de talán bejelentik a PC-s portot” – tette hozzá egy másik. A God Of War PC-s portja tényleg nagy siker volt, számítani lehet tehát arra, hogy elkészül valamikor.

Valószínűleg tanácsos nem reménykedni abban, hogy DLC-t vagy PC-s portot jelentenek be a Super Bowl alatt. Persze soha nem mondjuk, hogy soha. Ugyanakkor érdemes figyelni, hiszen valami készül, az biztos.

Ezt láttad már?

WUT? – Hirtelen Kratos óriási Leviatán fejszéje csapódott a járdába

 

×