Elég csak az igazi, polgári nevedet beírni, és máris megkapod, hogy milyen neved lenne a Harry Potter univerzumban varázslóként vagy boszorkányként.

Bár még hivatalosan a Hogwarts Legacy megjelenése előtt vagyunk, a tesztelők és az előrendelők már javában tolják a legújabb Harry Potter univerzumban játszódó játékot. Ha van PS5-öd, Xbox Series X/S-es vagy PC-d, hivatalos holnaptól játszhatsz a játékkal, hiszen február 10-én jelenik meg. Azok, akik előrendelték a deluxe verziót, már most hozzáférhetnek.

A játékról persze mi is készítettünk egy vaskos tesztet, és azt is látjuk, hogy most milyen népszerű cím a gamerek körében. Éppen ezért foglalkoztunk már azzal is, hogy melyik házba érdemes kerülnöd a játékban, illetve azt is megtudhatod, hogy melyik mágikus lény lennél a HP világában.

Most azt is megtudhatod, mi lenne igazi neved alapján a varázsló-vagy boszorkány-neved.

Természetesen a játékban saját nevet is lehet választani, de sokkal jobb móka egy névgenerátort használni, ami az igazi neved alapján generál neked egyet, ami tényleg illik a HP világába.

Bár a Hogwarts Legacy nem rendelkezik játékon belüli névgenerátorral, van egy hivatalos Harry Potter névgenerátor, amit a Bloomsbury könyvkiadó készített. A generátor csak a saját, igazi nevedet kéri, és azt, hogy boszorkány vagy varázsló szeretnél-e lenni. Ezután a program ad neked egy varázslónevet. Én például ez lettem:

A Harry Potter névgenerátorhoz kattints ide!

A jó hír, hogy ezt annyiszor futtathatod, ahányszor csak akarod. Ne várakoztass meg minket, jöhetnek kommentben a nevek, amiket a rendszer kidobott. Akkor vagy igazán menő, ha majd a játékban is az itt generált nevet használod. Huss, és pöcc!

Ezt láttad már?

Ők a legértékesebb magyar influenszerek 2023-ban – Tippelj, hanyadik a TheVR

 

×